Foyer de Toegift
Kleine Zaal
Muziekcafť de Toegift
Rabo Cultuurzaal

Neem een kijkje in ons Centrum

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende zalen in het Cultuurcentrum, die ook te huur zijn voor de zakelijke markt. Aan de rechterzijde van deze pagina vindt u foto's van enkele zalen.

Muziekcafé de Toegift

Muziekcafé de Toegift biedt gezelligheid en kwaliteit. De warme kleuren, het gebruik van hout, de imposante bar, de gezellige lounge banken en robuuste fauteuils maken de Toegift tot een prachtig visitekaartje en een gelegenheid, waar je je thuis kunt voelen. Naast de functie die De Toegift als verblijfsruimte voor bezoekers van voorstellingen vervult, kunt u ook gezellig een drankje doen aan de bar.

 Daarnaast is er van donderdag t/m zondag altijd wat te beleven in de Toegift. Veel live muziek in de avonduren en op de zondagmiddag en speciale avonden als Grien funkienen en Cultuur Café.

Meer informatie vindt u bij de menu-optie "Muziekcafé de Toegift"

Rabo Cultuurzaal

De trots van het gebouw is de Rabo Cultuurzaal waar u 365 standaard luxe zitplaatsen aantreft opgesteld in tribune.

De zaal is voorzien van geluid, licht en andere techniek geschikt voor professionele theaterproducties en zelfs een 35 mm filmprojector. Uiteraard is er een laad- en losperron waar decorstukken instrumenten en dergelijke naar binnen gereden kunnen worden. De tribune is inschuifbaar zodat de zaal als hal gebruikt kan worden voor grootschalige activiteiten zoals popconcerten, dance-events en carnavalsbalfeesten.

Het balkon van de Rabo Culturzaal is geadopteerd door Weekblad voor Deurne/Peelbelang.
Klik hier om het stoelenplan van de Rabo Cultuurzaal te bekijken.

Kleine Zaal - Cinema Deurne

Op de 1e verdieping bevindt zich de 2e zaal, voorzien van een inschuifbare tribune met 100 stoelen. De Kleine Zaal wordt gebruikt voor Cinema Deurne, kleinschalige voorstellingen, nieuwe artiesten, try outs, lokale voorstellingen en overige films (arthouse, filmhuis, underground films).

Daarnaast is de zaal zeer geschikt voor presentaties en zakelijke bijeenkomsten. De faciliteiten op gebied van licht, geluid en audiovisueel zijn prima en de zaal heeft veel daglicht, maar is ook geheel te blinderen.
Klik hier om het stoelenplan van de kleine zaal te bekijken.

Bergopwaarts@BOW foyer

De ontvangstruimte van het gebouw voor bezoekers van voorstellingen. De ruimte heeft een eigen karakter door het gebruik van glas, beton en hout, de bijzondere lichtinval en de imposante koof aan de zaalzijde.

Tijdens de pauze van een voorstelling kunt u hier genieten van een kopje koffie, maar ook kunt u hier vooraf rustig eten. Voor het nieuwe seizoen zullen we ook verschillende vormen van live muziek gaan programmeren in de foyer.

Conferentieruimten

Op de eerste verdieping bevinden zich vlakbij de Kleine Zaal twee conferentieruimten, waarin u in alle rust kunt vergaderen. De ruimte zijn voorzien van internet, CAI, projectiemogelijkheden en bevatten 24 stoelen per ruimte, naast de stevige houten tafels. Naast koffie, thee, water etc kunnen we u voorzien in lunch, diner of borrel op maat.

Artiestenfoyer

In het backstagegedeelte bevinden zich drie kleedkamers, met daarnaast een ruime artiestenfoyer met eigen bar. Deze ruimte is ook bijzonder geschikt voor recepties, verjaardagen, borrels en dergelijke.

Digitale rondleiding