Uitgaan of naborrelen met de beste muziek Elke vrijdag en zaterdag in ons muziekcafe Gratis entree
Elke zondagmiddag Vanaf 15:30u Gratis entree

Vragen en Antwoorden

Hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen als het gaat om kaarten. 

CCDeurne

Via onze website www.ccdeurne.nl kunt u rechtstreeks een link aanklikken, waardoor u online uw kaarten kunt bestellen en een elektronisch kaartje (E-ticket) ontvangt. Deze dient u uit te printen en mee te nemen als toegangsbewijs naar de voorstelling. 

Indien u meerdere kaarten via internet aanschaft, is het mogelijk om 4 kaarten op 1 A4 uit te printen; de barcodes zijn dan nog leesbaar voor onze scanners.

Kaarten wel betaald, maar geen E-ticket ontvangen?
Besteld voor de verkeerde voorstelling?

Voor alle vragen over kaarten, betalingen, annuleringen, bestelstatus e.d., kunt u contact opnemen met Marit Luttmer. Bij verplaatsen of aflasten van een voorstelling of concert, blijven kaarten geldig voor de nieuwe datum. Indien u op de nieuwe datum verhinderd bent of indien u kaarten wegens omstandigheden wilt retourneren, kunt u contact opnemen met Marit Luttmer via marit@ccdeurne.nl of 0493 354955.De aanvangstijd van de voorstelling staat op uw kaartje vermeld en op de website.
Om te voorkomen dat een late binnenkomst stoort, mag u alleen op onze aanwijzing de theaterzaal betreden. U krijgt een plaats toegewezen waardoor u de andere bezoekers geen overlast bezorgt. Mocht dit voor de pauze niet mogelijk zijn dan wordt de toegang tot de zaal tijdens de eerste helft ontzegd. Na de pauze kunt u uiteraard uw gereserveerde plaats opzoeken. Een en ander geeft geen recht op restitutie!Kortingen met een 65+ pas, een CJP-pas of CKV-pas zijn in ons systeem opgenomen. Daarnaast is het mogelijk om een cadeaubon van CC Martien van Doorne aan te schaffen, die ook gebruikt kunnen worden in ons Muziekcafé de Toegift. Bedragen van de cadeaubon kunnen door de klant zelf worden bepaald. Ook de Nationale Bioscoopbon en de PODIUM Cadeaukaart kunt u inleveren bij het Cultuurcentrum.Mocht u onverhoopt de voorstelling van uw keuze niet kunnen bezoeken, dan kunt u tot één week voor aanvang van de voorstelling uw kaarten omruilen tegen kaarten voor een alternatieve voorstelling of u ontvangt een tegoedbon van het Cultuurcentrum. Wij brengen per kaart € 2,50 annuleringskosten in rekening. Het is niet mogelijk om contant geld terug te krijgen. De Rabocultuurzaal (grote zaal) is voorzien van een Infrarood Ringleidingsysteem. De sets zijn voor de voorstelling af te halen bij de Boxoffice. Let op! Bij akoestische voorstellingen zonder gebruik van de audio apparatuur, heeft het geen nut om het ringleidingsysteem te gebruiken. Het is niet toegestaan tijdens een voorstelling in de zaal te eten en te drinken.

Uitzondering geldt voor een filmbezoek. Hiervoor kunt u in Muziekcafé De Toegift een drankje of snack bestellen. Deze mag u nuttigen in de zaal. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte dranken of etenswaren in de zaal te nuttigen.

Rookverbod

In het Cultuurcentrum geldt een algeheel rookverbod. U kunt wel gebruik maken van ons rookbalkon.

Telefoneren en fotograferen

Tijdens voorstellingen is telefoneren of fotograferen niet toegestaan.Wanneer u een bestelling plaatst of een kaartje koopt, zal ons systeem automatisch een rij- en stoelnummer genereren. Voor films is het wel mogelijk om een rij- en stoelnummer door te geven. Op uw kaart staat welke stoel u heeft.

Popconcerten (sta- en zitplaatsen):
Voor popconcerten zijn er kaarten beschikbaar voor staplaatsen en zitplaatsen. De zitplaatsen zijn te bereiken via de 1e verdieping. Daar bevinden zich de boveningangen van de Rabocultuurzaal.

Indien u kaarten via internet wil bestellen:
Rang 1 - Zitplaatsen
Rang 2 - Staanplaatsen.

Rolstoelplaatsen:
Wij houden een aantal plaatsen vrij voor rolstoelgebruikers. Deze kaarten zijn alleen te verkrijgen aan de kassa van het Cultuurcentrum.Muziekcafť De Toegift

De openingstijden van Muziekcafé De Toegift zijn als volgt:

Donderdag t/m zaterdag vanaf 19:00 uur.
Zondag vanaf 14:00 uur.