Nieuws Nieuw theaterprogramma komt eraan!

De pauze is bijna voorbij en geduld wordt beloond, want we kunnen zeggen dat we ein-de-lijk weer een nieuw theaterprogramma mogen presenteren. Op vrijdagavond 18 juni presenteren wij online ons volledige theaterprogramma voor 2021/2022.

We willen ons publiek graag blijven trakteren op een fantastisch theaterseizoen met veel mooie voorstellingen om van te genieten. Zoals je van ons gewend bent! We doen er alles aan om dit weer mogelijk te maken. Doe jij mee?

Verkoop:

We verkopen in eerste instantie nog het aantal tickets met de capaciteit op 1,5 meter en we bekijken op een later moment, zodra het mag, om de volledige zaalbezetting te vullen. Hoe dan ook; je zit vanaf het najaar weer heerlijk in onze theaterstoelen.

Lancering in het kort:

> Op 18 juni: maken we het theaterprogramma online bekend
>
Op 19, 20, 21 juni: krijg je als theatervriend voorrang
> Op 22 juni: start de algemene verkoop voor iedereen

Word jij ook theatervriend?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je weer naar de voorstellingen komt in ons theater, maar jij kunt hier nog een extra steentje aan bijdragen door theatervriend te worden. Als ambassadeur van het cultuurcentrum draag je het cultuurcentrum een warm hart toe. We hebben het juist nu nodig!

Je krijgt er ook nog eens veel voordelen voor terug, zoals voorrang, korting en gratis tickets. Bekijk alle info en bestel jouw theatervriendschap via:

Bestel theatervriend