Coronamaatregelen

Welke gevolgen heeft het Coronavirus voor jouw bezoek aan Cultuurcentrum Deurne?

Via deze pagina proberen wij iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in ons cultuurcentrum.

  • Sinds juni is het cultuurcentrum, op aangepaste openingstijden, weer geopend. Hoe en wanneer precies? Bekijk het hier.
  • We zorgen ervoor dat de algemene hygiënevoorschriften van het RIVM zoveel mogelijk worden nageleefd.
  • Ticketregeling geannuleerde voorstellingen: we zijn aangesloten bij de landelijke campagne: Bewaar je ticket, geniet later.

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Zijn jullie bereikbaar?
Onze theaterkassa is tot nader order gesloten. Ook werken onze theaterservice-medewerkers voorlopig vanuit thuis. Voor vragen zijn we, op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur, telefonisch bereikbaar via; 0493-38 38 78 of info@ccmvd.nl.

Mijn voorstelling is geannuleerd. Wat nu?
Zodra een voorstelling definitief verplaatst of geannuleerd is communiceren we dit direct. Gezien we op dit moment in een uitzonderlijke situatie zitten kan het in sommige gevallen enige tijd duren. Wij vragen hiervoor je geduld! In alle gevallen volgen we strikt de regelementen aan die ons zijn opgelegd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap. Klik hier om hier meer over te lezen.

Hoe krijg ik te horen als een voorstelling definitief geannuleerd of verplaatst is?
We communiceren zo snel mogelijk via de mail en deze website over de voortzetting en financiele afwikkeling van onze voorstellingen. De gekochte tickets blijven geldig voor de eventuele nieuwe datum. Mocht de voorstelling alsnog definitief geannuleerd worden, of schikt de nieuwe datum niet. Dan gaan we op zoek naar een compensatie. In alle gevallen nemen wij, Cultuurcentrum Deurne, dus contact met jou op en hoef je zelf niets te doen. Bekijk hier een kort overzicht van de statussen van onze voorstellingen:

Status voorstellingen

Ik ben niet geïnformeerd over de geannuleerde voorstelling, hoe kan dat?
We hebben de informatie van diegene die ticket(s) heeft gekocht én als deze (juist) aan ons is doorgegeven. We houden onze gasten op de hoogte via e-mail en deze pagina. Tickets besteld en toch geen mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar publiciteit@ccmvd.nl en vermeld daarin jouw naam en ordernummer en we zullen contact met je opnemen.

Komt er een nieuw theaterprogramma?
We zijn achter de schermen druk bezig met een alternatief theaterprogramma. Dit programma wordt gevuld met uitgestelde voorstellingen uit het vorige seizoen en prachtige nieuwe voorstellingen. Klein, gezellig en veilig. Meer nieuws hierover volgt snel.

Is de Bibliotheek open?
Bibliotheek Deurne is geopend van maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag: 10.00-13.00 uur en op woensdag van 10.00-16.00 uur.
Website Bibliotheek Deurne

Is Gastvrij & Zo open?
De ORO-medewerkers en cliënten van Lunchcafé Gastvrij & Zo verzorgen iedere maandag tot en met vrijdag heerlijke vers bereide lunch. Alle info over deze lunch is te vinden op:
Lunch & terras

Join the club!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niet over van alle ontwikkelingen rondom ons cultuurcentrum. Klik op de knop hieronder of volg ons via Facebook en Instagram.

Nieuwsbrief