Nieuws Programma 2021/2022 online

Het was altijd al mooi. Die rode loper. Dat geroezemoes voor de voorstelling. Het geluid van stemmende muziekinstrumenten. Het licht, het geluid. Het kolkende applaus. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Wat hebben we het gemist, maar we zijn terug en presenteren met veel trots een vol programma.

Bestelinformatie voor het nieuwe seizoen:
> Op 18, 19, 20, 21 juni: krijgen theatervrienden voorrang op de kaartverkoop
> Op 22 juni: start de algemene verkoop
> We presenteren het volledige programma. Dit bevat ook inhaalvoorstellingen.

Ben je benieuwd wat er in 2021/2022 op ons programma staat? Ga dan direct naar ons programma, kies je gewenste voorstelling en leg jouw avondje uit vast.

Wil je ook als eerste je tickets bestellen?
Word dan ook theatervriend.

Een greep uit het programma van het nieuwe theaterseizoen:
Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij onder andere Def Americans, Stones Sessions, Hillbilly Moonshiners en Foreverly Brothers. Liever een avondje lachen? Dat kan onder andere met de cabaretvoorstellingen van Jochen Otten, Maartje & Kine, Christel de Laat, Rob Scheepers, Andy Marcelissen en Guido Weijers.

Ook aan de kleintjes is gedacht met familievoorstellingen van Meneer Monster, Ernst, Bobbie en de Rest en Brandweerman Sam. Daarnaast geven de lokale voorstellingen van onder andere Marco Swiggers, First Class, Natasja Poels en Jesus Christ Superstar ons programma weer extra glans.

Tickets zijn altijd verkrijgbaar via:
www.ccdeurne.nl

Ticketverkoop
We verkopen in eerste instantie nog het aantal tickets met de capaciteit op 1,5 meter en we bekijken op een later moment, zodra het mag, om de volledige zaalbezetting te vullen. Hoe dan ook; je zit vanaf het najaar weer heerlijk in onze theaterstoelen.

Nieuwe balkonstoelen
Vanaf dit seizoen hebben wij 20 nieuwe comfortabele balkonstoelen in gebruik. Bij de meeste voorstellingen zijn deze balkonstoelen direct in de verkoop. Het zicht op het podium is ook op deze balkonstoelen helemaal goed.

Heb je een vraag?
Bekijk eens onze Veelgestelde vragen en mocht je dan nog geen antwoord hebben dan kun je jouw vraag altijd stellen via publiciteit@ccmvd.nl. Vanaf maandag zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0493 38 38 78.

We hopen je komend seizoen weer in ons theater te zien, want het wordt mooier dan ooit.

Bekijk hieronder het volledige programmaoverzicht voor 2021/2022 in beeld, met daarin veel previewstukjes van de artiesten. Leuk om te zien!