Uitverkocht

Broadway in de peel

Ticketprijs vanaf 15,00
Aanvang
19:00 uur

Update 06/10: De voorstelling gaat door! Hierbij nemen we het dringende advies vanuit de overheid ter harte om mondkapjes te dragen. Het is als bezoeker van Cultuurcentrum Deurne niet verplicht om een mondkapje te dragen, maar onze medewerkers zullen dit wel doen.


 

Stimulie

Net als het publiek en net als de theaters is StiMuLie ook erg getroffen door de Corona-crisis. Daarom heeft StiMuLie besloten om een stukje Broadway naar de Peel te halen. Je kunt deze avond genieten van enkele klassiek Broadway musical liederen, voor je gezongen en gespeeld door een deel van de getalenteerde cast van Jesus Christ Superstar, de productie die gaat komen met Pasen 2021.

Klassiekers als Elisabeth, Chicago en Les Mis√©rables komen voorbij, maar ook stukken uit onbekendere¬†musicals zoals Chaplin en If/then. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan mooie songs uit onze vorige voorstellingen Dracula, Cats en Jekyll & Hyde en vanzelfsprekend geven we een voorproefje van Jesus Christ Superstar.”

Nieuwe opzet:

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe theaterbeleving, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Bestel tickets voor de voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Tickets bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket (1 ticket is voor 2 personen).
> Stap 3: rond de bestelling verder af.

Drankarrangement
Bij entree krijg je een kopje koffie of thee en daarna ontvang je op bestelling per persoon 2 drankjes (keuze uit: bier, wijn en fris). Wij staan voor aanvang van de voorstelling voor je klaar, zodat je zonder zorgen van de voorstelling kunt genieten.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@ccmvd.nl.

Veelgestelde vragen