David Hordijk

Ticketprijs vanaf 15,50
Aanvang
15:00 uur

David Hordijk – Naar het Einde van de Aarde

David Hordijk liep 2500 km vanuit Nederland, voorbij Santiago de Compostella naar het Spaanse Finisterre, het einde van de aarde. Via een crowdfunding kwam zijn eigen piano ook daar en gaf hij een concert op de kliffen.   

In “Naar het Einde van de Aarde” vertelt David het persoonlijke verhaal achter zijn tocht. Ondersteund door zijn eigen pianocomposities en prachtige beelden van onderweg neemt hij je mee op zijn immense reis.

“De intentie van mijn tocht is altijd geweest om vrijer te worden. Als je zo lang wandelt hebt je een grote afstand tot je normale leven waardoor je veel gemakkelijker ziet wat nou echt belangrijk voor je is. Het hele avontuur heeft me veel meer vertrouwen gegeven in wat het leven ook maar brengt.”

Natuurlijk was er op de tocht genoeg tegenslag, vallen en opstaan. Nog veel meer was er echter magie en onverwacht klein en groot geluk. Van een tocht als de zijne kom je vanzelfsprekend niet meer als dezelfde persoon terug.

Deze voorstelling vindt plaats in de Martinetzaal.


Prijs is exclusief pauzedrankje

Gezellig naborrelen?
Via de bestelomgeving heb je de mogelijkheid om een ‘na de voorstelling’ arrangement te reserveren. Één arrangement is voor twee personen en bestaat uit een borrelplank en een tafel in Gastrobar bijC.