De 3 Zachte G’s

Ticketprijs vanaf 20,00
Aanvang
21:00 uur

Gerrie Smits, Sem van den Borne en Bram Martens vormen de nieuwe lichting cabaretiers uit Noord Brabant. De mannen hebben de afgelopen jaren in kleine zalen van Maastricht tot Delfzijl gestaan en zijn nu klaar om hun krachten te bundelen, waarmee ze in september samen op één podium staan.

Brabanders over hun geliefde Brabant, waar de nachten vaak lang, de dagen soms saai en de comedians en cabaretiers met heel veel zijn……..

Een avond vol Brabantse humor en gezelligheid.

Reguliere prijs per persoon met drankarrangement: 20 euro
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.

Theatervrienden
Theatervrienden van het cultuurcentrum hebben de mogelijkheid om 1 gratis ticket voor 2 personen voor deze voorstelling te bestellen. Alles over theatervrienden: www.ccdeurne.nl/vriend


Nieuwe opzet:

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje aan een eigen tafel voor 2 personen! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe opzet, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Bestel tickets voor de voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Tickets bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket (1 ticket is voor 2 personen).
> Stap 3: rond de bestelling verder af.

Drankarrangement
Bij entree krijg je een kopje koffie of thee en daarna ontvang je op bestelling per persoon 2 drankjes (keuze uit: bier, wijn en fris). Wij staan voor aanvang van de voorstelling voor je klaar, zodat je zonder zorgen van de voorstelling kunt genieten.

Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 personen + borrelplankje in onze foyer te reserveren. Dit is uitsluitend mogelijk voor na afloop van de voorstellingen die om 21:00 uur beginnen.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@ccmvd.nl.

Veelgestelde vragen