De Klotlanders

Ticketprijs vanaf 12,50
Aanvang
20:15 uur

De Klotlanders spelen voor u… Wanda’s bonte was.

Wanda is een vrouw met een bewogen verleden die een gevangenisstraf uitzit vanwege  illegale straatprostitutie en het dealen van drugs. Na twee eerder mislukte pogingen om voorwaardelijk vrij te komen krijgt ze nu, met 3 jaar cel achter de rug haar laatste kans om 2 jaar vroeger dan voorzien vrij te komen. De voorwaarde om definitief vrij te komen is dat ze minstens één maand een baan en onderdak heeft én dat ze die maand ook onberispelijk door het leven gaat.

Wanda gaat echter aan de slag bij een oude tante van haar in een verouderde wasserette die op sterven na dood is en vóór het einde van de maand zijn deuren dreigt te sluiten. Als na een paar dagen haar ex-pooier en -dealer weer opduikt om Wanda weer voor hun kar te spannen en nog wat later haar ex celgenoot uit de gevangenis ontsnapt en zich bij Wanda komt schuilhouden is het hek helemaal van de dam!

In een omgeving vol wasmachines, strijkijzers, wasgoed, waspoeder, water en schuim leidt dit onvermijdelijk tot knotsgekke en hilarische situaties en een regelrechte aanval op de lachspieren.

Kom kijken en geniet!


Prijs is inclusief pauzedrankje

Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 in de foyer met borrelplank en een drankje te reserveren.