Laatste tickets

De Party van Sinterklaas – 13:30 uur

Ticketprijs vanaf 12,50
Aanvang
13:30 uur

De Party van Sinterklaas

Na het grote succes van de afgelopen jaren is De Party van Sinterklaas terug met een splinternieuwe show! Een show vol met interactie, sensatie, humor en bovenal magische momenten.

Samen met de kinderen gaat goochelaar Bart op magisch avontuur tot piet Patcho roet in de pepernoten dreigt te gooien. Goochelstokken verdwijnen en ook Piet Patcho lijkt ineens spoorloos verdwenen te zijn? Lukt het Bart, Sinterklaas en de kinderen om alles goed te laten verlopen?

Je beleeft het tijdens deze nieuwe en bovenal “interactieve” Sinterklaasshow met optredens van: DJ Piet, Zangpiet, dansacts, Clown Dico, Sinterklaas, Goochelaar Bart en veel gezellige en doldwaze Pieten.

Spaar voor korting

Ja, je leest het goed! Voor deze Sinterklaasshow kun je sparen voor € 7,- korting per kaartje. Je ontvangt bij alle deelnemende winkels van Da’s mooi Deurne bij iedere besteding van € 5,- één spaarzegel. Heb je 10 zegels? Dan heb je een volle spaarkaart en ontvang je direct € 7,- korting op je ticket.

Spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels in het centrum van Deurne. Is je spaarkaart vol? Dan mag je deze inleveren bij de Hema (Wolfsberg 15, Deurne) tegen een kortingsvoucher van € 7,-