Laatste tickets

Uitgesteld: Def Americans: 21:00 uur

Ticketprijs vanaf 26,00
Aanvang
21:00 uur

Deze voorstelling zal worden verplaatst. Zodra we meer weten ontvangen ticketkopers bericht via mail.


Def Americans Johnny Cash Tribute komt langs ter gelegenheid van hun 12,5 jarige jubileum.

Verwacht een show met daarin een selectie van alleen het allerbeste en allermooiste uit honderden optredens waarin de songs van de legendarische Man In Black centraal stonden. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe cd/elpee met daarop bekende nummers en bijzondere band favorieten. Ook is er in samenwerking met Beerze Bier een exclusieve Pale Ale uit de brouwerij komen rollen speciaal om te proosten op dit bijzondere jubileum van 12,5 jaar Def Americans.

De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

Reguliere prijs per persoon met drankarrangement: 26,00 euro
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.


Nieuwe opzet:

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe theaterbeleving, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Bestel tickets voor de voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Tickets bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket (1 ticket is voor 2 personen).
> Stap 3: rond de bestelling verder af.

Drankarrangement
Op bestelling ontvang je per persoon 2 drankjes (keuze uit: koffie/thee, bier, wijn en fris). Wij staan voor aanvang van de voorstelling voor je klaar, zodat je zonder zorgen van de voorstelling kunt genieten.

Maak je avond compleet

Gezellig naborrelen
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 personen + borrelplankje in onze foyer te reserveren. Dit is uitsluitend mogelijk voor na afloop van de voorstellingen die om 21:00 uur beginnen. Klik hier om jouw tafel te reserveren.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@ccmvd.nl.

Veelgestelde vragen