Laatste tickets

Dire Straits Tribute

Ticketprijs vanaf 22,00
Aanvang
21:00 uur

Update 06/10: De voorstelling gaat door! Hierbij nemen we het dringende advies vanuit de overheid ter harte om mondkapjes te dragen. Het is als bezoeker van Cultuurcentrum Deurne niet verplicht om een mondkapje te dragen, maar onze medewerkers zullen dit wel doen.


In verband met een gewijzigde zaalopstelling hebben we eerder gekochte ticket omgezet en opnieuw verstuurd naar de ticketkopers. Alle ticketkopers zijn hierover geïnformeerd. Geen bericht ontvangen? Stuur ons dan een mail via publiciteit@ccmvd.nl en vermeld daarin jouw ordernummer.


De voorstelling:

‘Love over gold and more… BOOM, like that!

Liefhebbers van Dire Straits kunnen bij dit theaterconcert hun hartje ophalen en genieten van een avondvullende show met prachtige en herkenbare muziek. Het eerste deel staat in het teken van de legendarische plaat ‘Love over Gold’ uit 1982, met hits als ‘Telegraph Road’ en ‘Private Investigations’. Na de pauze worden alle andere grote hits gespeeld, zoals “Sultans of Swing”, “Brothers in Arms” en ‘’Money for nothing’’.

Tip van ons: Doe je ogen dicht en het lijkt alsof Mark Knopfler er echt is.

Reguliere prijs per persoon zonder drankarrangement: 22 euro
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.


Nieuwe opzet:

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe theaterbeleving, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Bestel tickets voor de voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Tickets bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket (1 ticket is voor 2 personen).
> Stap 3: rond de bestelling verder af.

Geen naborrel in de foyer
De naborrel in onze foyer is nu, tijdelijk, niet meer mogelijk. De klanten die een naborrelticket hebben besteld krijgen het geld teruggestort op de bankrekening.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@ccmvd.nl.

Veelgestelde vragen