Dire Straits, Boom Like That. Cultuurcentrum Deurne

Uitverkocht

Dire Straits Tribute

Ticketprijs vanaf 22,00
Aanvang
21:00 uur

Deze voorstelling is verplaatst van 9 mei 2020 naar 10 oktober 2020 om 19:00 en 21.00 uur en is volledig uitverkocht.

In verband met een gewijzigde zaalopstelling gaan we gekochte tickets uiterlijk 2 weken vooraf omgezetten en opnieuw versturen naar de ticketkopers. Alle ticketkopers zijn hierover geïnformeerd. Geen bericht ontvangen? Stuur ons dan een mail via publiciteit@ccmvd.nl en vermeld daarin jouw ordernummer.

Wachtlijst
Wil je op de wachtlijst komen voor deze voorstelling? Open dan deze pagina en geef ons de gewenste datum/tijd en aantal personen door via het contactformulier.


De voorstelling:

‘Love over gold and more… BOOM, like that!

Liefhebbers van Dire Straits kunnen bij dit theaterconcert hun hartje ophalen en genieten van een avondvullende show met prachtige en herkenbare muziek. Het eerste deel staat in het teken van de legendarische plaat ‘Love over Gold’ uit 1982, met hits als ‘Telegraph Road’ en ‘Private Investigations’. Na de pauze worden alle andere grote hits gespeeld, zoals “Sultans of Swing”, “Brothers in Arms” en ‘’Money for nothing’’.

Tip van ons: Doe je ogen dicht en het lijkt alsof Mark Knopfler er echt is.

Reguliere prijs per persoon zonder drankarrangement: 22 euro
Reguliere prijs per persoon met drankarrangement: 26 euro
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.


Nieuwe opzet:

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje aan een eigen tafel voor 2 personen! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe opzet, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Bestel tickets voor de voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Tickets bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket (1 ticket is voor 2 personen).
> Stap 3: rond de bestelling verder af.

Drankarrangement: optioneel
Bij entree krijg je een kopje koffie of thee en daarna ontvang je op bestelling per persoon 2 drankjes (keuze uit: bier, wijn en fris). Wij staan voor aanvang van de voorstelling voor je klaar, zodat je zonder zorgen van de voorstelling kunt genieten.

Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 personen + borrelplankje in onze foyer te reserveren. Dit is uitsluitend mogelijk voor na afloop van de voorstellingen die om 21:00 uur beginnen.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@ccmvd.nl.

Veelgestelde vragen