Laatste tickets

Glodi Lugungu

Ticketprijs vanaf 19,50
Aanvang
21:00 uur

In 2018 won Glodi zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en de Volkskrant heeft Glodi uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020.

Dit aanstormend cabarettalent moet je nu gezien hebben, zodat jij over een paar jaar kunt zeggen dat je hem in Deurne voor het eerst hebt zien spelen.

2020 is hét startjaar voor de Brabantse cabaretier Glodi Lugungu. Eindelijk mag hij doen waar hij daarvoor alleen van droomde: zijn eerste avondvullende theatershow maken.

Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal. Hij staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.

Reguliere prijs per persoon met drankarrangement: 19,50 euro
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.


Nieuwe opzet:

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje aan een eigen tafel voor 2 personen! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe opzet, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Bestel tickets voor de voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Tickets bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket (1 ticket is voor 2 personen).
> Stap 3: rond de bestelling verder af.

Drankarrangement
Op bestelling ontvang je per persoon 2 drankjes (keuze uit: koffie/thee, bier, wijn en fris). Wij staan voor aanvang van de voorstelling voor je klaar, zodat je zonder zorgen van de voorstelling kunt genieten.

Maak je avond compleet

Gezellig naborrelen
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 personen + borrelplankje in onze foyer te reserveren. Dit is uitsluitend mogelijk voor na afloop van de voorstellingen die om 21:00 uur beginnen. Klik hier om jouw tafel te reserveren.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@ccmvd.nl.

Veelgestelde vragen