Hans van Gorp

Ticketprijs vanaf 20,00
Aanvang
21:00 uur

Al veertig jaar lang is Hans van Gorp te vinden geweest op grote en kleine podia in België en Nederland. Soms zingt hij in het Engels, soms in het Nederlands maar vaak ook in het Brabants. Enkele jaren terug bracht hij de CD “Zo as ik ben“ uit, een CD met liedjes in het Brabants dialect.

Enkele reacties op de CD:
Tussen de vaak van nostalgie doorweekte dialectartiesten staat soms een Brabantse zanger op met een ander geluid. Iemand zoals Hans van Gorp. Zijn liedjes blikken soms terug maar hij blijft daarbij met beide benen in deze snelle wereld staan. ( new folk sounds)

Na dertig jaar musiceren en optreden als troubadour achtte Hans van Gorp uit Asten de tijd rijp voor een album met eigen liedjes. Je vraagt je af waarom hij dat besluit niet eerder nam, want “Zo as ik ben” is een uitstekende plaat. (Eindhovens dagblad)

Het doet me enorm veel plezier nog eens iemand te horen zingen die helemaal zichzelf blijft (Miel Cools)

Hans brengt de liedjes van het album, maar ook nieuw repertoire, op het podium in het gelijknamige programma. Zichzelf begeleidend op gitaar neemt Hans je mee in zijn persoonlijke belevingswereld. De teksten (deels van Hans zelf en deels van Piet Snijders) blijven dicht bij huis en weten zijn publiek telkens weer te raken.

Ticket + drankarrangement
Een ticket voor de voorstelling is inclusief een van onze 4 drankarrangementen. Je hebt de keuze uit de volgende arrangementen:

Drankarrangement 1: koffie/thee bij ontvangst + 3 bier + nootjes
Drankarrangement 2: Koffie/thee bij ontvangst + 2 wijn + nootjes
Drankarrangement 3: Koffie/thee bij ontvangst + 3 fris + nootjes
Drankarrangement 4: Koffie/thee bij ontvangst + 2 speciaalbier + nootjes

Deze voorstelling vind plaats in een aangepaste theateropstelling. Uniek, klein, gezellig en veilig.

Deuren open: 20:30 uur
Aanvang voorstelling: 21:00 uur

Join the club!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niet over ons nieuwe theaterprogramma.
Klik hier om je in te schrijven.