De Rattenvanger van Hamelen. Cultuurcentrum Deurne

De Rattenvanger

Ticketprijs vanaf 10,00
Aanvang
15:00 uur

Deze voorstelling is verplaatst van 29 april 2020 naar 9 december 2020 om 15:00 uur.

In verband met een gewijzigde zaalopstelling gaan we gekochte tickets uiterlijk 1 september omgezetten en opnieuw versturen naar de ticketkopers. Alle ticketkopers zijn hierover geïnformeerd. Geen bericht ontvangen? Stuur ons dan een mail via publiciteit@ccmvd.nl vermeld daarin jouw ordernummer.


De voorstelling:

6+. Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afgedankt afval maakt hij de mooiste dingen. Als er maar muziek uit komt. Van oud ijzer maakt hij een magische fluit. Zodra hij daarop speelt verzamelen alle ratten zich om te luisteren. Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Op een avond wordt er op zijn deur geklopt. Als hij open doet, staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. Een spannend avontuur begint…

De Rattenvanger van Hamelen wordt verteld door schoonmaakster Adelien. En is een schittererende voorstelling met live muziek, poppenspel en heel veel humor.

Reguliere prijs per persoon: 10 euro
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.


Nieuwe opzet:

Genieten van de voorstelling aan een eigen tafel voor 2 personen! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe opzet, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Bestel tickets voor de voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Tickets bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket (1 ticket is voor 2 personen).
> Stap 3: rond de bestelling verder af.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@ccmvd.nl.

Veelgestelde vragen