Uitverkocht

Javier Guzman: 21:00 uur (loting)

Ticketprijs vanaf 20,00
Aanvang
21:00 uur

Dit is een verplaatste voorstelling en er heeft een loting plaatsgevonden onder de ticketkopers. Deze ticketkopers hebben hierover een mail gehad. Mail niet ontvangen? Mails ons dan naar publiciteit@ccmvd.nl en vermeld daarin jouw ordernummer.


De voorstelling gaat door, met een maximum van 30 personen. Het drankarrangement, theaterdiner vooraf en de naborrel is door de maatregelen niet meer mogelijk. Het aankoopbedrag hiervan wordt zo snel mogelijk teruggestort op de bankrekening waarmee geboekt is.


Titel: Oudejaarsconference 2020 Raspopulist

Inmiddels heeft cabaretier Javier Guzman maar liefst zes sinterklaasconferences, twee oudejaarsconferences en negen avondvullende theaterprogramma’s op zijn naam staan. Aanvankelijk zou Javier geen oudejaarsconference maken. Maar dit jaar verloopt dusdanig exceptioneel dat hij geen andere keuze heeft. Deze editie wordt anders vanwege het nu al memorabele jaar.

Javier Guzman is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Hij is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene.

Credits:
Fotograaf: Anke van der Meer

Reguliere prijs per persoon: 20 euro
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.


Bestel tickets voor de voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Tickets bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket (1 ticket is voor 2 personen).
> Stap 3: rond de bestelling verder af.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@ccmvd.nl.

Veelgestelde vragen