Jij en ik en alle anderen

Ticketprijs vanaf 13,50
Aanvang
15:00 uur

Jij en ik en alle anderen – Compagnie 21

JIJ EN IK EN ALLE ANDEREN gaat over twee mensen die samen de wereld willen ontdekken. De wereld om hen heen die alsmaar blijft draaien. In hoeverre kunnen jij en ik de wereld bepalen? Zonder dat we teveel bezig zijn met alle anderen om ons heen. Het duet laat zien dat mensen altijd zullen verschillen, net zoals zij altijd zullen overeenkomen. Soms verwarrend, maar meestal geïnteresseerd en liefhebbend. En wat we het meeste liefhebben zijn juist de dingen die door ons heen stromen. In de wereld, in jou en in mij.
Compagnie 21
JIJ EN IK EN ALLE ANDEREN is de nieuwe productie van Compagnie 21 – het professionele reisgezelschap van Theaterwerkplaats Tiuri. Na een succesvolle tour langs de grote theaterzalen van Nederland (waaronder het Holland Dance Festival) met de productie No Bodies, kiest het gezelschap nu voor een intiemer duet. Onder leiding van huischoreograaf Jordy Dik gaan de twee dansers de lijfelijke ontmoeting aan. Jordy Dik is onlangs genomineerd voor de Innovatieprijs van de Nederlandse Dansdagen 2022, mede naar aanleiding van zijn werk bij Compagnie 21. Jordy’s choreografieën zijn eerlijk, hebben een poëtische beeldtaal en zetten aan tot een menselijkheid die het publiek tegelijkertijd verwart, omhelst en bevrijdt.
Workshop
De voorstelling duurt 18 minuten en heeft een nagesprek met de makers en dansers van de voorstelling. In totaal duurt de voorstelling 40 a 45 minuten.
Ook kun je als aansluiting op deze voorstelling meedoen aan de workshop met de dansers en choreograaf. Deze workshop duurt een uur. Het is enkel mogelijk deel te nemen aan deze workshop als je ook de voorstelling bezoekt.
Een combinatie ticket voor de voorstelling en de workshop bestel je via onderstaande knop.

Prijs is exclusief pauzedrankje