Jochen Otten

Ticketprijs vanaf 20,25
Aanvang
20:30 uur

Deze voorstelling is verplaatst van 30 oktober 2020 naar 2 oktober 2021 om 20.30 uur.

Ticketkopers hebben nieuwe tickets ontvangen via de mail.
Heb je een vraag over je bestelling? Stuur dan een mail naar publiciteit@ccmvd.nl.


De voorstelling

Een voorstelling over het ontdekken van de ruimte die je niet eerder durfde in te nemen. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan.
In ‘Opgekropt staat netjes’ worstelt Jochen Otten (ook bekend van onder andere Sluipschutters, Mees Kees en het klokhuis) met een optelsom van ongemakkelijke situaties en gênante momenten. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Want wat doe je als je beste vriend onaangekondigd zijn hond meeneemt als hij komt logeren? Of als iemand voordringt in de rij bij de Hornbach? Of te dichtbij staat tijdens een gesprek? Je komt erachter in opgekropt staat netjes!

“Otten heeft zelfspot, deinst niet terug voor droge humor en heeft een perfecte timing. Zijn grappen zijn doordacht en diepgaand.” – Cabaret.nl ****


Drankarrangement
Omdat dit een verplaatste voorstelling is verkopen we de tickets nog inclusief een drankarrangement. Dit is koffie/thee + 2 drankjes naar keuze.

Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 in de foyer met borrelplank en een drankje te reserveren.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@ccmvd.nl.

Veelgestelde vragen