Uitverkocht

Karin Bruers – 21:00 uur

Ticketprijs vanaf 22,50
Aanvang
21:00 uur

Update 06/10: De voorstelling gaat door! Hierbij nemen we het dringende advies vanuit de overheid ter harte om mondkapjes te dragen. Het is als bezoeker van Cultuurcentrum Deurne niet verplicht om een mondkapje te dragen, maar onze medewerkers zullen dit wel doen.


 

Love is Wonderful – 21:00 (en 19:00) uur

‘Kaat, wat is love?’ vroeg haar oudere broer pas nog. Ze antwoordde bedrukt: ‘Gelul’ en begon aan haar derde chocoladebol. Eten is er genoeg in Karins leven, maar liefde… daar zal ze geen obesitas van krijgen. Wist je dat een baby die wel eten krijgt, maar géén liefde eerder overlijdt dan een baby die wél liefde krijgt, maar geen eten?
Afgelopen met de wild om zich heen schoppende en spugende cabaretière. Karin verwelkomt haar publiek in een warm bad van liefde. Niet schrikken als Karin je af en toe kopje onderduwt, da’s lief bedoeld.

Reguliere prijs per persoon met drankarrangement: 22,50 euro
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.


Nieuwe opzet:

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe theaterbeleving, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Bestel tickets voor de voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Tickets bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket (1 ticket is voor 2 personen).
> Stap 3: rond de bestelling verder af.

Drankarrangement
Bij entree krijg je een kopje koffie of thee en daarna ontvang je op bestelling per persoon 2 drankjes (keuze uit: bier, wijn en fris). Wij staan voor aanvang van de voorstelling voor je klaar, zodat je zonder zorgen van de voorstelling kunt genieten.

Geen naborrel in de foyer
De naborrel in onze foyer is nu, tijdelijk, niet meer mogelijk. De klanten die een naborrelticket hebben besteld krijgen het geld teruggestort op de bankrekening.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@ccmvd.nl.

Veelgestelde vragen