Maestro Sander Teepen met Koninklijke Harmonie Deurne

Ticketprijs vanaf 15,00
Aanvang
20:15 uur

Maestro Sander Teepen met Koninklijke Harmonie Deurne

Zaterdag 5 november

Geboren en getogen Deurnenaar Sander Teepen (41) is een van Nederlands meest veelbelovende dirigenten. De afgelopen jaren nam hij deel aan diverse internationale dirigentenconcoursen, waar hij er met diverse prestigieuze prijzen vandoor ging. Ook verzorgde Sander Teepen gastdirecties bij gerenommeerde professionele orkesten zoals het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Radio Filharmonisch Orkest, het Residentie Orkest, het Metropole Orkest, Philharmonie Zuid Nederland en Royal Bangkok Symphony Orchestra. In 2018 werd hij onderscheiden met de prestigieuze dirigentenbeurs van “Het Kersjes Fonds.” De afgelopen vier seizoenen was hij verbonden aan het Radio Filharmonisch Orkest als assistent-dirigent. Het Nederlandse publiek leerde hem kennen als coach van het tv-programma “Maestro”.

Zaterdag 5 november is hij te gast bij de Koninklijke Harmonie Deurne, waar zijn muzikale loopbaan in de prille jeugdjaren begon. Het publiek krijgt aan de hand van een interview en een masterclass een unieke inkijk in het ambacht en vooral ook de inspirerende werkwijze van maestro Sander Teepen. Op het concertprogramma staan onder meer werken van Philip Sparke, Camille Saint-Saëns, George Gershwin en Pietro Mascagni.

De presentatie van de concertavond is in handen van Maarten van de Weijer.


Prijs is inclusief pauzedrankje

Voor deze voorstelling geldt een voorverkoop commissarissen en vrienden van de KHD. Vanaf woensdag 19 oktober 2022 start de reguliere kaartverkoop.

Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 in de foyer met borrelplank en een drankje te reserveren.