Laatste tickets

Marcel Harteveld

Ticketprijs vanaf 17,00
Aanvang
21:00 uur

De voorstelling gaat door, met een maximum van 30 personen. Het drankarrangement, theaterdiner vooraf en de naborrel is door de maatregelen niet meer mogelijk. Het aankoopbedrag hiervan wordt zo snel mogelijk teruggestort op de bankrekening waarmee geboekt is.


De voorstelling:

Er is een verpleegkundige die kan ruiken of je Parkinson hebt. Van al het internetverkeer is 10-15% porno. 66% van de millennials weet zeker dat de wereld rond is. Dit soort dingen zit het hoofd van Marcel Harteveld vol mee. Dit soort dingen maakt hem de perfecte aanwinst voor je pubquiz team, maar het maakt hem ook een irritant persoon om een discussie mee te voeren, want elk standpunt kan Marcel Harteveld relativeren tot je er bij neervalt.

Marcel Harteveld, cabaretier en zanger, speelde één van de hoofdrollen in Soldaat van Oranje – De Musical, kandidaat van De Beste Singer-Songwriter zal in zijn voorstelling verschillende wetenswaardigheden op je loslaten en wat je daaraan hebt?

Reguliere prijs per persoon: 17 euro
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.


Bestel tickets voor de voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Tickets bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket (1 ticket is voor 2 personen).
> Stap 3: rond de bestelling verder af.

 


Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@ccmvd.nl.

Veelgestelde vragen