Marlon Kicken – Terrastheater – middag

Ticketprijs vanaf 34,50
Aanvang
14:00 uur

Geniet buiten onder de zomerzon van mooie en hilarische voorstellingen met ons terras als theaterdecor. Kom 2,5 uur genieten van een volledig verzorgde middag of avond met cabaret en een onbeperkt drankarrangement (bier, wijn, fris). Wij zorgen ervoor dat ook de borrelhapjes niet ontbreken! Uitermate geschikt voor een borrel met je vrienden, familie of collega’s en een geweldig begin van de zomer.
Geen overlast
Om geen overlast te creëren zal de artiest ‘gedempt’, maar niet geremd zijn of haar kunstje doen. Je krijgt bij aankomst en op vertoning van je ticket dan ook een koptelefoon, waardoor de voorstelling te horen zal zijn. Dit levert bij voorbaat al hilarische en unieke scenes op!

Twee keer per dag
De voorstelling zal twee keer per dag gehouden worden; Tussen 14:00-16:30 uur en tussen 19:30-22:00 uur.

Wat feitjes op een rij
> Maximaal 60 gasten per voorstelling
> Slecht weer: verplaatsing naar onze foyer
> Drankarrangement = onbeperkt bier, wijn of fris

Natuurlijk doen we er alles aan om je een veilig, en vooral leuk bezoek te garanderen. Zodat je met een brede glimlach naar huis gaat.

Uniek
Mis het niet, want we doen dit maar een aantal keer. Maak het vooral mee, want ‘Terrastheater’ is een unieke belevenis.

Deze editie: Marlon Kicken

> Tijd borrelarrangement: 14:00 – 16:30 uur
> Aanvang voorstelling: 15:00 uur (80 minuten)

De meest goedlachse cabaretier uit Brabant komt weer naar Deurne!
Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Sinds mei 2009 staat Marlon op het podium om zijn typische humor met de mensen te delen. In December 2009 schreef hij de grootste en belangrijkste standupprijs van de Benelux op zijn naam: de Culture Comedy Award. Zowel de Juryprijs als de Publieksprijs nam hij mee naar huis. Sindsdien is hij een veel gevraagd comedian in Nederland, Belgie en soms daarbuiten. Zo heeft hij meerdere malen opgetreden op Curacao en in Spanje.

Trommel je vrienden op en zet jezelf op ‘gaan’ in het Facebook-evenement.