De Wieger - Museum Deurne - Theater Deurne

MuseumCafé – 13:00 uur

Aanvang
13:00 uur

Combineer je bezoek aan museum De Wieger met een heerlijke lunch van het cultuurcentrum. Dit kan elke vrijdag, zaterdag én zondagmiddag. Geniet voor het ontdekken van het museum van een hapje met een kopje koffie/thee op het terras van het cultuurcentrum. Is het minder goed weer? Dan reserveren we voor jou een plaatsje in de ruime foyer. Na de lunch kan je jouw middag voortzetten richting het museum. Deze ligt op loopafstand van het cultuurcentrum.

Cultuurcentrum Deurne:
> Vrijdag, zaterdag, zondag: open van 11:00 tot 15:00 uur voor lunch.
> Vrijdag, zaterdag, zondag open van 11:00 tot 16:30 uur voor koffie/gebak.

Museum De Wieger:
> Woensdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.
> Website De Wieger: www.dewieger.nl

Het cultuurcentrum en Museum de Wieger slaan de handen ineen in deze roerige tijden. Nu we beide weer open kunnen, willen we elkaar ook versterken! Gezamenlijk kunnen we onze gasten weer op een veilige manier kennis laten maken met cultuur en horeca. De volgende arrangementen hebben we te bieden:

Arrangement museum + lunch & koffie
Voor dit arrangement krijg je een museumbezoek en een lunch inclusief koffie/thee. De lunch is in twee tijdsblokken te reserveren: om 12:00 of 13:00 uur. Na de lunch kun je naar museum De Wieger gaan. Reserveren kan zowel voor binnen als buiten op het terras.
Prijs: 15,50

Arrangement museum + koffie met gebak
Na afloop van een bezoek aan de Wieger kun je bij het cultuurcentrum een kopje koffie/thee drinken met een stuk gebak naar keuze. Je kunt tot 16:30 uur langskomen bij het cultuurcentrum, hier zit geen tijdstip aan vast. Reservering loopt via het ticketsysteem van het cultuurcentrum.
Prijs: 12,00

Museumjaarkaart arrangementen
> Arrangement met lunch: 9,00 (inclusief koffie/thee)
> Arrangement koffie met gebak: 5,50

CJP en studenten  arrangementen
> Arrangement met lunch: 12,00
> Arrangement koffie met gebak: 9,00

Opgelet:

Je hebt nu een specifieke tijd geselecteerd. Wil je tickets reserveren? Klik dan op de gele knop ‘Tickets bestellen’. Wil je een andere dag en/of tijd kiezen? Ga dan terug naar ons programma en selecteer de gewenste keuze.