Op Sterk Water

Ticketprijs vanaf 17,10
Aanvang
20:30 uur

De Hoe Overleef Ik De Kerst Show

Improvisatiecabaret
Op Sterk Water is al twintig jaar een begrip in de Nederlandse theaters. Ze zijn dé toonaangevende improvisatiecabaretiers van Nederland. Van grote tournees met thematische voorstellingen tot kleine schoolprojecten. Op Sterk Water beheerst alle aspecten van improvisatie om iedere doelgroep en iedere bezoeker aan zich te binden.

Het nieuwe jaar komt eraan, maar eerst nog de kerstperiode. Een perfect diner, een dik pak sneeuw en vrede op aarde. Zou het dit jaar wél lukken? Hoe voorkom je dat je hoge verwachtingen je kerst verpesten? Door te improviseren!

Kom met de hele familie lachen om je eigen kerstmislukkingen. Met hun jarenlange ervaring laat Op Sterk Water zien hoe je improviserend kunt pieken met kerst. Ook als niet alles volgens plan gaat!

Hilarische en muzikale improvisaties volgen elkaar in rap tempo op. Geen avond is hetzelfde, altijd uniek en van hoog niveau!

Keuzevoorstelling voor theatervrienden

Theatervrienden hebben de mogelijkheid om twee gratis tickets voor deze voorstelling te verzilveren.


Prijs is inclusief pauzedrankje

Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 in de foyer met borrelplank en een drankje te reserveren.