Teun Toebes

Ticketprijs vanaf 22,50
Aanvang
20:30 uur

VerpleegThuis

Naar aanleiding van het grote succes van zijn boek, VerpleegThuis, waarmee hij op 1 debuteerde in de bestsellerlijst en er ruim 30.000 verkocht in de eerste drie weken, breidt Teun Toebes zijn missie uit naar de theaters van Nederland.

Teun is 23, kerngezond en woont samen met mensen met dementie op de gesloten afdeling van een verpleeghuis, waarom?
Als afgestudeerd verpleegkundige in de geriatrie weet hij dat het leven een nachtmerrie kan zijn als het hoofd en lichaam vergeten contact te maken.

Daarom wil Teun juist nu ervaren hoe het is om een oudere te zijn in een verzorgingstehuis. Om dit doel te bereiken gaat hij ver, heel ver. Meer dan een jaar geleden besloot hij zich permanent te vestigen op de gesloten afdeling van verpleeghuis Voorhoeve in Utrecht.

Hij krijgt antwoorden op vragen als: “hoe kun je onderdeel uitmaken van elkaars wereld met dementie?” en “hoe wil ik later zelf mijn leven inrichten als het zover is?”. Aan de hand van grappige, verdrietige en vrolijke anekdotes zal Teun op een aangrijpende manier een nieuw beeld schetsen van mensen met dementie. VerpleegThuis is niet alleen een ontwapenende voorstelling, maar wellicht ook een ‘lifechanger’.


Prijs is inclusief pauzedrankje

Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 in de foyer met borrelplank en een drankje te reserveren.