Thomas Verbogt & Beatrice van der Poel

Ticketprijs vanaf 13,50
Aanvang
20:30 uur

Thomas Verbogt & Beatrice vd Poel

“Verbogt heeft in zijn literatuur een sterke troef in handen, zoals blijkt uit elke observatie. Met uiterst precies en ogenschijnlijk simpel maar zeer doeltreffend taalgebruik weet hij mensen en situaties op te roepen.”
“Met intens gezongen, sterke liedjes als ‘Blauw’, ‘Na de stilte’ en ‘Die Ander’ is Van der Poel meer dan begeleider van Verbogts vertelkunst.”
“In volkomen gelijkwaardigheid brengen zij samen die nauwelijks benoembare sfeer van opgewekte melancholie, omfloerste stemming, alledaagse uniciteit.” – De Theaterkrant

Auteur Thomas Verbogt schreef diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek Als de Winter voorbij is. In september 2017 verscheen zijn nieuwste roman Hoe Alles Moest Beginnen en een film ik begon te schrijven toen ik drie was over zijn schrijverschap.

Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma’s en albums. Haar laatste voorstelling Electric Lady was een Nederlandstalige ode aan Jimi Hendrix en oogstte 4 sterren recensies.


Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 in de foyer met borrelplank en een drankje te reserveren.

Pauzedrankje niet inbegrepen.