U2 Tribute

Ticketprijs vanaf 16,65
Aanvang
20:30 uur

U2 Tribute – Soundtrack of The 80’s

The U2 Tribute is de meest ervaren U2-Tributeband van Europa. Al meer dan 20 jaar levert deze band absolute topkwaliteit als het gaat om de muziek en de show van U2. Met meer dan 250 optredens als bagage, voor publiek variërend van 150 tot 15.000 bezoekers en internationale shows in o.a.  de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Malta. 

In deze tribute show put de band alleen uit het U2 repertoire uit de jaren 80. De meest productieve periode van de band. De periode waarin U2 groot is geworden en waar ze ook hun meeste hits hebben gehad. We hebben gemerkt dat deze periode onder ons publiek heel populair is en het is ook een periode die voor onszelf veel betekent. We willen de muziek van U2 uit die periode terugplaatsen in haar oorspronkelijke context. Het gaat over de jaren 80; wat er toen speelde, wat we dachten en voelden en hoe de muziek van U2 daar onderdeel van was. Zeker bij U2 was (en is) de tekst en de muziek een directe reactie op wat er in de maatschappij gebeurt, dus die koppeling is eigenlijk heel logisch. Bovendien waren de jaren 80 voor U2 een hele productieve periode, wat ons veel mogelijkheden geeft. 

Hoewel deze band zich allang ruimschoots heeft bewezen wil ze toch elk optreden opnieuw haar publiek veroveren met alle passie, kwetsbaarheid, melancholie en energie die de live-shows van U2 zo bijzonder maken. De kracht van deze band is dat ze elk optreden benaderen alsof het hun laatste is… 
Uitgegroeid tot wat critici noemen ‘One of the best bands worldwide’. 

Dedicated to the music of the Irish rockband U2 ’ biedt The U2-Tribute een liveshow met louter hoogtepunten uit het repertoire van de Ierse superband U2. 


Prijs is inclusief pauzedrankje

Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 in de foyer met borrelplank en een drankje te reserveren. Één arrangement is voor 2 personen, en bestaat uit 1 tapbier/wijn/fris p.p., borrelplankje en een tafel in de foyer.