Willie Wartaal

Ticketprijs vanaf 18,00
Aanvang
20:30 uur

Willie Wartaal – Moederdag

Willie Wartaal duikt theaters in met ‘Moederdag’ voorstelling. 

‘Moederdag’ is de eerste solo theatershow van de succesvolle rapper, dj, presentator, acteur en songwriter. 

Willie Wartaal stond in 2005 in één keer stevig op de muziekkaart van Nederland, toen hij met de Jeugd van Tegenwoordig de succesvolle debuutsingle ‘Watskeburt?!’ uitbracht. De daaropvolgende jaren heeft hij met De Jeugd meerdere succesvolle albums gereleased, gezamenlijk goed voor meer dan 350.000 verkochte exemplaren. De tour rondom hun laatste albums ‘Luek’ en ‘Anders’ eindigde in 2019 in een uitverkocht Olympisch Stadion te Amsterdam. Vergezeld door 23.000 fans, die luidkeels meezongen op hits als ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Get Spanish’ en ‘Hollereer’.  

Na achttien jaar lang festivals, popzalen en clubs plat te hebben gespeeld, duikt hij voor het eerst het theater in. ‘Moederdag’ is een programma vol muziek, grappige en serieuze verhalen over zijn leven, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit haalde.

Deze voorstelling vindt plaats in de Rabo Cultuurzaal.

Deze voorstelling is een Connectie voorstelling.
Als je connectie bent, ontvang je 2 vrijkaarten voor een geselecteerde voorstelling.
Wil je Cultuurcentrum Deurne ook een warm hart toedragen? Bekijk hier de mogelijkheden. 


Prijs is inclusief pauzedrankje

Gezellig naborrelen?
Via de bestelomgeving heb je de mogelijkheid om een ‘na de voorstelling’ arrangement te reserveren. Één arrangement is voor twee personen en bestaat uit een borrelplank en een tafel in Gastrobar bijC.