Laatste tickets

WinterWonderLand

Aanvang
10:30 uur

Met de KHD naar het WinterWonderLand

Een zondagochtend concert voor het hele gezin!

Zondagochtend 11 december verzorgt de Koninklijke Harmonie Deurne en bijzonder concert in winterse sferen. Een ochtend die vooral ook aantrekkelijk is voor wie eens met het hele gezin in aanloop naar de Kerstperiode een bijzonder gevarieerd concert wil bezoeken.
Het concert is een boeiende mix van kerst- en lichte muziek (zoals The Lion King), verzorgd door volwassen, jongere en – soms – zeer jeugdige muzikanten.

Presentatie Het Nieuw Orkest

Het WinterWonderLand is tevens de presentatie van Het Nieuw Orkest, de jongste loot aan de KHD-stam. In dit orkest is iedereen welkom die in het verleden een instrument heeft bespeeld of nog bespeelt op een muzikaal basisniveau. Van dit orkest maken ook de jeugdleden van de KHD die hun A-diploma gehaald hebben deel uit. Het Nieuwe Orkest staat onder de muzikale leiding van Ralph Brummans.

Behalve het Nieuwe Orkest verzorgen ook het Slagwerk-ensemble én de Jeugdslagwerkgroep onder leiding van dirigent Maarten Manders een optreden.

Dit familieconcert zou niet compleet zijn als niet ook de leerlingen van de KHD de kans kregen om zich te presenteren. Voor de leerlingen die pas sinds kort spelen op een blaasinstrument is dit zelfs de eerste keer. Natuurlijk verzorgen ook de zeer jeugdige leden op de blokfluit onder leiding van Merel Cuppen en het Jeugdensemble onder leiding van Marga van der Wallen een optreden