Word theatervriend 2020/2021

Met trots presenteren we op deze pagina ons aangepaste theaterprogramma voor het komend najaar. Deze voorstellingen vinden plaats in een aangepaste theateropstelling. Uniek, klein, gezellig en veilig.

We krijgen regelmatig de vraag of er ‘iets’ gedaan kan worden om ons theater te steunen in deze moeilijke periode. Het antwoord is; Ja, word theatervriend!

Hou je van theater en kom je regelmatig in het cultuurcentrum? Word dan juist nu theatervriend 2020/2021, want we hebben onze theatervrienden harder nodig dan ooit!

Deze bijdrage geeft ons een steuntje in de rug.  Je bent wederom onze theatervriend voor € 50,- per seizoen. Natuurlijk kun je net als andere jaren ook genieten van veel voordeel:

De voordelen op een rijtje:

> Een theatervriendschap is geldig voor twee personen.
> Als eerste op de hoogte van het nieuwe programma en bijboekingen.
> Voorrang op de kaartverkoop van de professionele voorstellingen.
> Vriendenticket: 10% korting op de professionele voorstellingen gedurende het gehele seizoen.
> Twee vrijkaarten voor de openingsvoorstelling van het seizoen + een voorstelling in de 2e helft van het seizoen.
> Gratis kopje koffie/thee voorafgaand aan de professionele voorstellingen.

Klein, gezellig en veilig
Het programma van komend seizoen presenteren we in 2 etappes, omdat we nog niet te ver vooruit willen plannen. Als eerste volgt het najaarsprogramma en dit najaar volgt het voorjaarsprogramma. Het programma is gevuld met uitgestelde voorstellingen uit het vorige seizoen en prachtige nieuwe voorstellingen.

Ook is de theaterzaal anders dan je van ons gewend bent; klein, gezellig en veilig. Op de vlakke vloer worden er stoelen en tafeltjes geplaatst, zodat je intiem, gezellig, veilig en onder het genot van een drankje kunt genieten van de voorstelling. Bij aankomst wordt je naar je stoel begeleid. Uiteraard hanteren we in ons gebouw de geldende 1,5 meter afstand.  

*Belangrijk om te weten:
> Voorrangsperiode theatervrienden: 16 juli 00:00 uur tot 18 juli 12:00 uur.
> Reguliere verkoop start: 18 juli: 12:00 uur.
> Najaarsprogramma: september t/m december, voorjaarsprogramma januari t/m mei.
> Tickets zijn altijd online verkrijgbaar en je kunt zoveel tickets bestellen als je wilt.


Hoe word ik theatervriend 2020/2021?

Via de bestelknop hieronder word je (weer) theatervriend. Heb je al een vriendenpas? Dan kun je de code daarop gebruiken. Heb je nog geen vriendenpas? Eenmaal betaald dan ontvang je zo snel mogelijk jouw vriendenpas met daarop jouw unieke 8-cijferige vouchercode. Deze vouchercode staat ook op jouw aankoopbewijs. Hiermee kun je de kortings- en 2 gratis vriendentickets activeren.

Heb je problemen met de bestelling of wil je toch liever jouw theatervriendschap aan onze theaterkassa bestellen? Neem dan contact met ons op via 0493 38 38 78 of info@ccmvd.nl en we gaan het samen regelen.

Bestellen