Bestelinfo

Theaterkassa

Bij Cultuurcentrum Deurne kun je uitsluitend online een ticket bestellen. Op maandag tot en met vrijdag zijn we van 10:00 tot 12:00 uur & 14:00 tot 16:00 uur telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen.

E: info@ccmvd.nl
T: 0493 38 38 78
W: www.ccdeurne.nl

Bekijk hier ons programma

Online
Heb je een keuze gemaakt uit ons aanbod ga dan naar onze programmapagina om jouw entreebewijzen te bestellen en zelf je zitplaatsen te kiezen! De betaling gaat via iDeal en je ontvangt jouw tickets digitaal in je mailbox. Deze dien je als toegangsbewijs voor aanvang van de voorstelling aan te tonen. Wij berekenen standaard  € 2,00 servicekosten wanneer jij jouw kaarten bestelt. Deze kosten hebben betrekking op diensten zoals systeemkosten, distributiekosten en bancaire kosten.

Theater- en tegoedbonnen
Bij ons kun je ook met de volgende bonnen betalen:
– Cultuurcentrum Martien van Doorne theater- en tegoedbonnen
– Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart verzilveren
Wil jij tickets bestellen met jouw Podium Cadeaukaart? Mail onderstaande gegevens naar publiciteit@ccmvd.nl.
– Naam
– Gewenste voorstelling
– Gewenste stoelnummers
– Cadeaukaartnummer (19-cijferige code)

Mindervaliden
Cultuurcentrum Martien van Doorne is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Er zijn meerdere invalidetoiletten in het gebouw en in de theaterzaal zijn diverse rolstoelplaatsen beschikbaar. Wil je gebruik maken van deze plaatsen dan dien je contact met ons op te nemen, een tijdige reservering is gewenst.

Algemene voorwaarden kaartverkoop
• Gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd tot zeven dagen voor aanvang van de voorstelling. In dit geval krijgt men het aankoopbedrag terug in de vorm van een tegoedbon. Deze tegoedbon is alleen te gebruiken om entreetickets te kopen in ons theater. Hiervoor vragen wij extra servicekosten van € 2,00 per geannuleerd ticket.
• Voor de geannuleerde voorstellingen gedurende de Corona-periode volgen wij strikt de campagne Bewaar je ticket, geniet later.
• Als de voorstelling begonnen is kunnen we laatkomers niet meer toelaten. Bij een pauzevoorstelling kunnen deze na de pauze hun plaats in de zaal innemen.
• Roken in het gebouw is niet toegestaan. Op verzoek kan het rookbalkon worden geopend.
• Fotograferen en filmen in de zaal is verboden.
• Mobiele telefoons in de zaal uitschakelen.


Overige voorwaarden
Onze overige voorwaarden vind je op deze pagina: Overige voorwaarden

Sociale media
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Facebook
Instagram
LinkedIn

Join the club!

Schrijf je in voor onze nieuwsmail en mis niet over van alle ontwikkelingen rondom ons cultuurcentrum. Klik op de knop hieronder of volg ons via Facebook en Instagram.

Nieuwsmail