Referenties

Stimulie – Musical

Stimulie – Musical

Wij hebben de activiteit “Broadway in de Peel” georganiseerd. “Broadway in de Peel” was een themaconcert waarbij er in totaal 18 musicalliedjes zijn gebracht, rond negen tegengestelde thema’s. Er is gekozen voor een mix van bekend, onbekende, nieuwe en oudere nummers. Ook hebben wij een nummer gebracht uit elke show die wij gebracht hebben of nog gaan brengen.

Gastvrijheid
We zijn erg tevreden over de gastvrijheid die het cultuurcentrum ons geboden heeft. Niet alleen onszelf, maar nog veel belangrijker voor ons: onze gasten. Ondanks de lastige corona-situatie heeft iedereen binnen het cultuurcentrum zich ingespannen om ons en onze gasten welkom te heten. Wij verzorgden de show, zij verzorgden ons.

Zijn al jouw wensen voldaan?
Het cultuurcentrum is makkelijk bereikbaar en er zijn veel parkeermogelijkheden. Dat is iets waar we erg blij mee zijn. Ook de ruimtes (Grote zaal, artiestenfoyer en kleedkamers) zijn hele fijne ruimtes. Zelfs in coronatijd konden we op een veilige manier een show brengen, zowel voor het publiek als voor onszelf.

De technici waren erg verwelkomend en hebben ons geholpen met het geluids- en lichtontwerp van de show.

Marcel Strijbosch
Organisator voorstellingen
Stichting Musicals in Helmond

Movico – Personeelsfeest

Om ons personeelsfeest gezellig, gemoedelijk maar zeker ook impact te geven kozen we dit jaar voor het cultureel centrum te Deurne. De vele mogelijkheden die de verschillende ruimten bieden, maakt dat wij het ideale programma op konden stellen om ons personeel aangenaam te verrassen. We zijn gestart met een receptie, waar iedereen door het personeel hartelijk werd verwelkomd met een kopje koffie, om daarna een kort woord te doen.

Een mooie gelegenheid om aansluitend te verkondigen dat we een ‘verrassing’ hadden in een van de mooie zalen. Een cabaretier heeft een half jaar lang het personeel gevolgd en meebeleefd om vervolgens hierover een hilarische conference te houden. Het personeel (met rollende tranen van het lachen) werd een uur lang getrakteerd met humor van de bovenste plank. Afsluitend ging het gezelschap terug naar de ontvangstzaal en laaide de dj het muziek tot grote hoogten… lachen, gieren, brullen en… dansen.

Kortom het was een perfecte avond, georganiseerd en verzorgd door ontzettend gastvrij en vriendelijk personeel die ervoor zorgden dat iedereen de hele avond werd voorzien van een hapje en drankje. Zonder hen en de mogelijkheden die het Cultuurcentrum biedt, hadden we dit niet zo kunnen realiseren. Top!

Tayfun van Zantvoort
Marketing Communicatie Specialist
Movico

Annie Mulder – Voorstelling

De afgelopen weken heb ik gebruik mogen maken van de Martinetzaal om leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 een educatieve verhalenvoorstelling te geven. Ik kijk terug op een geweldige ervaring die voor herhaling vatbaar is. Vanaf de eerste dag was het een warm bad, er was altijd iemand aanwezig voor assistentie en ik heb alles naar mijn wens kunnen uitvoeren.

Ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en goede hulp.

Annie Mulder
Verhalen van Annie

Marlijn Weerdenburg – Theatervoorstelling

Namens Marlijn en haar band wil ik alle collega’s nog even bedanken voor de geweldige en gastvrije ontvangst afgelopen donderdag en met name ook voor jullie hulp bij het oplossen van het kledingprobleem.

We hebben een geweldige avond beleefd bij jullie.

Tourmanager
Ruth de Vries


Interesse om ook te organiseren?

Neem vrijblijvend contact op met onze eventmanager Marie-José van Hoof via het onderstaand formulier of 0493 38 38 78.