Referenties

Movico – Personeelsfeest

Movico – Personeelsfeest

Om ons personeelsfeest gezellig, gemoedelijk maar zeker ook impact te geven kozen we dit jaar voor het cultureel centrum te Deurne. De vele mogelijkheden die de verschillende ruimten bieden, maakt dat wij het ideale programma op konden stellen om ons personeel aangenaam te verrassen. We zijn gestart met een receptie, waar iedereen door het personeel hartelijk werd verwelkomd met een kopje koffie, om daarna een kort woord te doen.

Een mooie gelegenheid om aansluitend te verkondigen dat we een ‘verrassing’ hadden in een van de mooie zalen. Een cabaretier heeft een half jaar lang het personeel gevolgd en meebeleefd om vervolgens hierover een hilarische conference te houden. Het personeel (met rollende tranen van het lachen) werd een uur lang getrakteerd met humor van de bovenste plank. Afsluitend ging het gezelschap terug naar de ontvangstzaal en laaide de dj het muziek tot grote hoogten… lachen, gieren, brullen en… dansen.

Kortom het was een perfecte avond, georganiseerd en verzorgd door ontzettend gastvrij en vriendelijk personeel die ervoor zorgden dat iedereen de hele avond werd voorzien van een hapje en drankje. Zonder hen en de mogelijkheden die het Cultuurcentrum biedt, hadden we dit niet zo kunnen realiseren. Top!

Tayfun van Zantvoort
Marketing Communicatie Specialist
Movico

Annie Mulder – Voorstelling

Annie Mulder – Voorstelling

De afgelopen weken heb ik gebruik mogen maken van de Martinetzaal om leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 een educatieve verhalenvoorstelling te geven. Ik kijk terug op een geweldige ervaring die voor herhaling vatbaar is. Vanaf de eerste dag was het een warm bad, er was altijd iemand aanwezig voor assistentie en ik heb alles naar mijn wens kunnen uitvoeren.

Ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en goede hulp.

Annie Mulder
Verhalen van Annie

Marlijn Weerdenburg – Theatervoorstelling

Marlijn Weerdenburg – Theatervoorstelling

Namens Marlijn en haar band wil ik alle collega’s nog even bedanken voor de geweldige en gastvrije ontvangst afgelopen donderdag en met name ook voor jullie hulp bij het oplossen van het kledingprobleem.

We hebben een geweldige avond beleefd bij jullie.

Tourmanager
Ruth de Vries