Nieuws Geef een onvergetelijke herinnering cadeau!

Met de theatercadeaubon geef je een onvergetelijke herinnering aan iemand die je dierbaar is. Als schenker bepaal je zelf welke waarde op de theatercadeaubon komt te staan. De theatercadeaubon is namelijk verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. Op die manier kun je de theatercadeaubon als kleinigheidje geven, maar is hij ook geschikt als volwaardig valentijnscadeau, verjaardagscadeau of als geschenk voor een andere grote gebeurtenis.

Een theatercadeaubon inleveren is gemakkelijk voor de ontvanger. Je kunt de theatercadeaubon online of aan de theaterkassa (maak hiervoor een afspraak) inleveren. Het bedrag dat op de theatercadeaubon staat hoeft door de ontvanger niet in eenmaal uitgegeven te worden. Na een order blijft het overgebleven deel van het saldo op de theatercadeaubon staan, waardoor dit bedrag later nog eens gebruikt kan worden voor een andere order.

Je kunt nu meteen een theatercadeaubon bestellen en zo snel mogelijk een cultuurliefhebber in je omgeving blij maken! Cultuurcentrum Deurne creëert verwondering.

Informeer naar de mogelijkheden via 0493 38 38 78 of via publiciteit@ccdeurne.nl