Laatste tickets

‘Cheers to Fifteen Years’ Jubileumshow

Ticketprijs vanaf 17,50
Aanvang
20:00 uur

‘Cheers to Fifteen Years’ Jubileumshow

Popkoor sKoor uit Deurne viert haar 15-jarig jubileum met een eigenzinnige show in de grote zaal, want dit wordt ook muzikaal groots!!

Laat je tijdens deze show verrassen en geniet van een veelzijdig repertoire van popsongs tot ballads en zelfs rocknummers. Het speelt zich af in een gezellig bruin café waar die avond ook toevallig een PubQuiz wordt gehouden.

De naam sKoor komt van de typisch Brabantse gewoonte om het woordje “ons” afgekort als de letter s voor een naam te zetten. Ook verwijst het naar het Engelse “to score” wat zowel “resultaat behalen” betekent als “op muziek zetten”.

sKoor is opgericht in 2009 en bestaat uit ongeveer 35 zangers en zangeressen en heeft Cultuurcentrum Deurne als thuisbasis. Repeterend elke dinsdagavond onder leiding van dirigent Vera Keijsers. Tevens erg trots dat ze begeleid worden door een eigen sCombo (gitaar, piano, bas en drums).

Ben jij ook geïnspireerd door zang en muziek kom dan na deze avond een keer luisteren en zing tijdens een repetitie met ons mee. Maar voor nu, geniet van deze show!