Janneke Peeters

Ticketprijs vanaf 15,50
Aanvang
20:30 uur

Janneke Peeters – Waarom Krabben niet helpt

Janneke is een creatieve muzikale duizendpoot en een echt podiumbeest. Zo gaf ze jarenlang muziekles in het voortgezet onderwijs, is ze muzikaal leider bij een koor, schrijft ze miniliedjes op maat, is ze actrice bij een collectief voor improvisatietheater, en nog veel meer.  

Al zingend en piano spelend neemt ze je met haar kleinkunstliedjes mee op reis door haar leven. Scherpe teksten, woordgrappen en gevoelige liedjes zorgen voor een lach en een traan. Ze voelt een urgentie om zaken aan de orde te stellen die niemand anders benoemt. Waar anderen stoppen, gaat zij verder. Schaamteloos, recht voor z’n raap, ze weet je tot op het bot te raken.  

Geen enkel onderwerp wordt geschuwd: dat ze borstkanker kreeg op 32-jarige leeftijd, oma in het verzorgingstehuis, de dood van haar vader. Maar deze serieuze onderwerpen worden afgewisseld met grappige liedjes over die charmante chirurg, de sexy automonteur, de one night stand en haar liefde voor chocolade. Kortom: huilen van ontroering en huilen van het lachen! 


Prijs is exclusief pauzedrankje

Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 in de foyer met borrelplank en een drankje te reserveren.

Martinet Bundel
Voor de echte theaterliefhebber, die graag nieuwe artiesten, makers en genres ontdekt, is er de Martinet Bundel. Met deze bundel ontvang je €10 korting wanneer je naar 5 van de onderstaande voorstellingen gaat.

  • The Lasses – MUZIEK
  • Iris Rulkens – PERSONALITY
  • Derek Otte – SPOKEN WORD
  • David Hordijk – KLASSIEK
  • Lida Straathof – OPERA
  • Rosa Spruit – MUZIEK
  • Janneke Peeters – KLEINKUNST

Stel jouw bundel samen met 5 van de bovenstaande voorstellingen Bestel jouw tickets