Janneke Peeters

Ticketprijs vanaf 15,50
Aanvang
20:30 uur

Janneke Peeters – Waarom Krabben niet helpt

Janneke is een creatieve muzikale duizendpoot en een echt podiumbeest. Zo gaf ze jarenlang muziekles in het voortgezet onderwijs, is ze muzikaal leider bij een koor, schrijft ze miniliedjes op maat, is ze actrice bij een collectief voor improvisatietheater, en nog veel meer.  

Al zingend en piano spelend neemt ze je met haar kleinkunstliedjes mee op reis door haar leven. Scherpe teksten, woordgrappen en gevoelige liedjes zorgen voor een lach en een traan. Ze voelt een urgentie om zaken aan de orde te stellen die niemand anders benoemt. Waar anderen stoppen, gaat zij verder. Schaamteloos, recht voor z’n raap, ze weet je tot op het bot te raken.  

Geen enkel onderwerp wordt geschuwd: dat ze borstkanker kreeg op 32-jarige leeftijd, oma in het verzorgingstehuis, de dood van haar vader. Maar deze serieuze onderwerpen worden afgewisseld met grappige liedjes over die charmante chirurg, de sexy automonteur, de one night stand en haar liefde voor chocolade. Kortom: huilen van ontroering en huilen van het lachen! 

Deze voorstelling vindt plaats in de Martinetzaal.


Prijs is exclusief pauzedrankje

Gezellig naborrelen?
Via de bestelomgeving heb je de mogelijkheid om een ‘na de voorstelling’ arrangement te reserveren. Één arrangement is voor twee personen en bestaat uit een borrelplank en een tafel in Gastrobar bijC.