Cabaretpakket

In de Martinetzaal geven we (jong) talent graag een podium om te schitteren. Laat je verrassen door deze talenten en ontdek het speciale Cabaretpakket van theaterseizoen 2024-2025. Voor het pakket (bestaande uit vijf voorstellingen) betaal je €75,- in plaats van minimaal €97,50 wanneer je de voorstellingen los bestelt. Maak op een laagdrempelige manier kennis met vijf intieme cabaret voorstellingen. Zo creëren we samen verwondering.

5 voor €75,-

Bestel hier het Cabaretpakket

Het is alleen mogelijk om via deze pagina het Cabaretpakket te bestellen. Niet op de pagina’s van de desbetreffende voorstellingen.


Heb je hulp nodig? Bekijk hier de handleiding

 1. Geef aan voor hoeveel personen je de actie ‘Cabaretpakket’ wilt inzetten en klik op ‘volgende’.
 2. Vul je persoonlijke gegevens in.
 3. Kies uit de lijst jouw vijf favoriete voorstellingen. Klik bij elke voorstelling op ‘bevestig’ zo reserveer je tickets. Klik nadat je de vijf voorstellen hebt gekozen op ‘volgende’.
 4. Je komt nu in je winkelmandje terecht. Het systeem kiest automatisch de best beschikbare plaatsen. Wil je toch liever zelf kiezen? Klik dan op ‘wijzig plaatsen’.
 5. Nadat je de vijf voorstellingen en de gewenste plekken hebt uitgekozen, klik je op ‘volgende’.
 6. Kies hierna de betaal-en leverwijze en rond je bestelling af zoals je gewend bent. Je ontvangt vervolgens een order mail met daarin jouw tickets.

Voorwaarden

 • Het gaat in deze actie om vijf verschillende voorstellingen. Je dient de vijf voorstellingen tegelijkertijd af te nemen.
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties. Als Cultuur Connectie of Cultuur Connectie duo kun je de voorstellingen los bestellen met 10% korting.
 • Het is niet mogelijk om één of meerdere tickets uit het pakket te annuleren. Het pakket dient compleet te blijven als pakket van vijf voorstellingen.
 • Het is mogelijk om een voorstelling te ruilen tegen een andere voorstelling uit het pakket. Let op: alleen als er nog tickets beschikbaar zijn voor de gewenste voorstelling en de voorstelling nog plaats moet vinden.
 • Het is niet mogelijk om het gehele Cabaretpakket te annuleren.