Deurne kleurt! Kleur jij mee?

De onderstaande tekening met highlights van Deurne is gemaakt om te versturen naar je opa/oma, juf/meester, vriend/vriendin, buurman/buurvrouw of gewoon iemand die je lief vindt. Én bewaar je mooiste tekening voor het Cultuurcentrum, want van de mooiste kleurplaat wordt een ansichtkaart gemaakt!

Doe jij mee met de wedstrijd?

Alle ingeleverde kleurplaten krijgen een mooi plekje in onze digitale fotogalerij op deze pagina, op Facebook, Instagram én worden opgehangen aan de voorgevel van het Cultuurcentrum. Henry van den Berkmortel, de ontwerper van de tekening, kiest de mooiste kleurplaat uit en van deze kleurplaat wordt een ansichtkaart gemaakt!

Download hier de kleurplaat

Download de kleurplaat via de bovenstaande link, print hem uit, kleur het helemaal naar jouw wens in. Lever de kleurplaat uiterlijk 1 juni 2020 in bij de brievenbus van het cultuurcentrum. Deze is te vinden aan de rechterzijde van de hoofdingang.

Cultuur over de vloer

‘Deurne kleurt’ is een onderdeel van Cultuur over de vloer. Een platform waarmee we diverse lokale en landelijke culturele uitingen samenbrengen. We delen onder andere voorstellingen, cultuureducatie, mooie corona-inhakers en prachtige lokale initiatieven.

Cultuur over de vloer