Lunch & terras Cultuurcentrum Deurne

We zijn weer open!

Sinds juni is onze horeca elke dag open: zowel gezellig binnen in onze ruime foyer als heerlijk buiten op het terras. Geniet van een vers bereide lunch, koffie met gebak of een koud biertje. Dit allemaal met een cultureel randje.

 

Open:
> Elke dag van 10:00 tot 15:00 uur.
> Vrijdag en zaterdag: van 10:00 tot 00:00 uur.

 

De lunch wordt elke maandag t/m vrijdag geserveerd door onze collega’s van Gastvrij & Zo.


Reserveer alvast je tafel via het formulier hieronder!

Wat organiseren we?

Cultuur op het terras! We vullen ieder weekend met diverse kleinschalige evenementen. Van een tekenwedstrijd tot een bezoek aan het museum en van een muzikaal optreden tot gewoon lekker ’s avonds samen borrelen. Bekijk via de onderstaande link de evenementen die al gepland staan.

Alle evenementen

Deze evenementen komen wekelijks terug:

Borrel & Bites – Elke zaterdag
Geniet zaterdagmiddag van een heerlijke lunch. En hebben jullie de zomerse avondjes ook zo gemist? Kom zaterdagavond naar het cultuurcentrum en kies een van onze arrangementen met een hapje en drankje om een lekker avondje door te zakken. Natuurlijk zorgen wij voor een culturele verrassing. Smakelijk!

Meteen een tafel reserveren? Dat kan via het onderstaande reserveringsformulier.

Museumcafé – Elke vrijdag, zaterdag én zondagmiddag
Het cultuurcentrum en De Wieger slaan de handen ineen in deze roerige tijden. Nu we beiden weer open zijn, willen we elkaar ook versterken! Combineer je bezoek aan museum De Wieger met een kop koffie/thee met gebak of een heerlijke lunch bij het cultuurcentrum. Kies via de onderstaande link een datum en tijdstip wanneer je wilt gaan en bestel een arrangement die bij je past.

Alle evenementen

Online reserveren

Iedere dag open. Een reservering is verplicht.