Davey Turnhout

Ticketprijs vanaf 16,65
Aanvang
20:30 uur

Davey Turnhout – Chaos

Davey’s leven is ’CHAOS’, maar dat is niks nieuws. Sterker nog; met een navelstreng om zijn nek, een scalpelmes in zijn ribben, en een vader die daardoor de dokter aanviel, is hij er letterlijk in geboren. Combineer dat met een Peter Pan-Syndroom en zware ADD en de Chaos is compleet.

In zijn tweede voorstelling ‘ Chaos’ is comedian/cabaretier Davey Turnhout het helemaal zat. Hij is ondertussen eind dertig, vader, echtgenoot en vindt het de hoogste tijd om de chaos in zijn leven en hoofd op orde te krijgen.  Het leven is al chaotisch genoeg met twee kleine kinderen, een puppy, een huishouden en “carrière”. Dus tijd voor meer rust, meer lijstjes en meer pillen..

Maar wat als sommige chaos veroorzaakt wordt door een diepgeworteld trauma uit je jeugd? Een trauma dat je altijd voor jezelf hebt gehouden en wat je al je hele leven achtervolgd als een schaduw. Hoe kom je daar vanaf? Gelukkig heeft Davey geleerd dat schaduwen verdwijnen als je ze in het licht brengt. En er is toch geen licht dat feller schijnt dan de spotlights op het podium.

Chaos is een open en eerlijke comedyshow over de mooie en de minder mooie kanten van het leven. Soms rauw, meestal hilarisch en altijd authentiek.


De voorstelling van Davey Turnhout is onderdeel van het Cabaretpakket

In de Martinetzaal geven we (jong) talent graag een podium om te schitteren. Laat je verrassen door deze talenten en ontdek het speciale Cabaretpakket van theaterseizoen 2024-2025. Voor het pakket (bestaande uit vijf voorstellingen) betaal je €75,- in plaats van minimaal €97,50 wanneer je de voorstellingen los bestelt. Maak op een laagdrempelige manier kennis met vijf intieme cabaret voorstellingen. Zo creëren we samen verwondering.

Sluit hier het Cabaretpakket af.


Deze voorstelling vindt plaats in de Martinetzaal. De Martinetzaal is de kleine zaal op verdieping 1. De ticketprijs is exclusief pauzedrankje.

Gezellig naborrelen?
Via de bestelomgeving heb je de mogelijkheid om een ‘na de voorstelling’ arrangement te reserveren. Één arrangement is voor twee personen en bestaat uit een borrelplank en een tafel in Gastrobar bijC. Dit arrangement is tot 5 werkdagen voorafgaand het evenement te bestellen.