Maarten Westra Hoekzema

Ticketprijs vanaf 18,00
Aanvang
15:00 uur

Maarten Westra Hoekzema – Ik had eigenlijk nee moeten zeggen

Wanneer dacht jij voor het laatst: ik had eigenlijk nee moeten zeggen?

Maarten overkwam het vaak:

  • Toen hij gekleed in een appelpak op de set van een reclamespot stond.
  • Toen hij op verzoek van zijn Belgische schoonouders echte Hollandse pot voor ze kookte, als bewijs dat Nederlanders wél smaak hebben.
  • Toen zijn vriendin met een positieve zwangerschapstest de kamer binnenkwam.

Een kleine greep uit de vele ongemakkelijke momenten die deze voorstelling rijk is. Toch dacht Maarten later vaak: gelukkig zei ik ja. Want hoe kleurloos was zijn leven geweest als hij altijd nee had gezegd?


De voorstelling van Maarten Westra Hoekzema is onderdeel van het Cabaretpakket

In de Martinetzaal geven we (jong) talent graag een podium om te schitteren. Laat je verrassen door deze talenten en ontdek het speciale Cabaretpakket van theaterseizoen 2024-2025. Voor het pakket (bestaande uit vijf voorstellingen) betaal je €75,- in plaats van minimaal €97,50 wanneer je de voorstellingen los bestelt. Maak op een laagdrempelige manier kennis met vijf intieme cabaret voorstellingen. Zo creëren we samen verwondering.

Sluit hier het Cabaretpakket af.


Deze voorstelling vindt plaats in de Martinetzaal. De Martinetzaal is de kleine zaal op verdieping 1. De ticketprijs is exclusief pauzedrankje.

Gezellig naborrelen?
Via de bestelomgeving heb je de mogelijkheid om een ‘na de voorstelling’ arrangement te reserveren. Één arrangement is voor twee personen en bestaat uit een borrelplank en een tafel in Gastrobar bijC. Dit arrangement is tot 5 werkdagen voorafgaand het evenement te bestellen.