Wizzel

Ticketprijs vanaf 10,00
Aanvang
14:30 uur

Wizzel – De Lievdesbrief van de Kooning (4+)

In Ceetheledorp gebeurt er nooit eens wat nieuws. De roddeltantes aan het bakkerskraampje zijn het beu: “Wij willen nieuwe verhalen!” 

Koning Lier biedt de oplossing: hij nodigt de operazangeres Agatha Christina uit om nieuwe verhalen naar het dorp te brengen. Wanneer zij haar intrede maakt in het dorp, wordt de koning op slag verliefd. Aan haar dagboek vertrouwt Agatha toe dat zij de koning ook wel leuk vindt, maar aan zijn lakei vertelt ze dat ze een liefdesbrief van de koning verwacht. En laat net dat het probleem zijn.
Want waar vind je dat, een liefdesbrief? En wat is dat eigenlijk? Niemand lijkt het te weten. Tot een oude legende de kop op steekt…

Met De Lievdesbrief van de Kooning brengt theatergroep Wizzel een grappige en interactieve voorstelling om leesplezier te prikkelen bij jong en oud. Voor de oudere toeschouwers zit de voorstelling bovendien boordevol verwijzingen naar de klassieke en populaire literatuur. Welke boekenwurm kan alle referenties herkennen?


Deze voorstelling vindt plaats in de Rabo Cultuurzaal. De Rabo Cultuurzaal is de grote zaal op de begane grond. De ticketprijs is inclusief pauzedrankje.