Cultuur over de vloer: Lokale initiatieven

Strikkelstream – 6 februari 2021

C.S. De Peelstrekels organiseren de enige echte Strikkelstream, een avondje carnaval via een Strikkelstream naar jullie huiskamer!

๐–๐š๐ญ ๐ค๐ฎ๐ง ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฐ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง?

Een gezellige avond vol met elementen die je kent van carnaval in Deurne. Een interactieve avond, lekker quizzen, lachen en meezingen met onze muzikale bingo! Dit doen gebeurt via het YouTube-kanaal van de Peelstrekels.


Kerstconcert – Jeugd Koninklijke Harmonie Deurne

De befaamde kerstconcerten konden niet doorgaan, dus daarom hielden ze een online livestream. Kijk het muzikale verrassingsconcert van de jeugd van de harmonie in Deurne terug. Het is als een bijzonder kerstdiner met een paar muzikale voorgerechten, een muzikaal hoofdgerecht en een wel heel bijzondere verrassingsact als toetjeโ€ฆ dus kijk en geniet vooral ook tot het einde.


Vlogger gezocht!

Ben of ken jij een sprankelend vlogtalent dat niet vies is van een beetje spotlight en vind je het leuk om ervaring op te doen als vlogger bij een theater? Laat het ons dan weten en wie weet zijn dit jouw eerste stappen als โ€˜influencerโ€™.

We zijn namelijk op zoek naar een vlogger die het leuk vindt om voor ons content te schieten. In jouw vlog geef je een kijkje achter de schermen tijdens een event of livestream, vraag je naar de mening van onze klanten, deel je een kijkje in onze keuken, verzin het maarโ€ฆ

Iets voor jou?
Bekijk dan snel of jij in het plaatje past: vlogger gezocht


Deurne Kleurt! Kleur jij mee?

Een tijdje geleden hadden we een kleurwedstrijd opgezet met de onderstaande tekening. Wil jij alsnog meekleuren? Klik hier om alle informatie te vinden!


Dansplaats Danst Door: handenwasdans!

In deze tijd is het extra belangrijk om je handen goed te wassen, daarom heeft de Dansplaats een speciale handenwasdans gemaakt! Dans deze handenwasdans met het hele gezin, blijf lekker in beweging en je handen worden zeker schoon!

Leef Deurne organiseert challenges!

Leef Deurne organiseert en deelt verschillende sportieve en culturele challenges via de onderstaande pagina. Superleuk om te doen!

Bekijk de challenges van Leef DeurneMuzikale aandacht voor bewoners De Nieuwenhof in Deurne

In de binnentuin van zorgcentrum De Nieuwenhof krijgen bewoners muzikale aandacht. Een prachtig initiatief!

Bekijk hier het beelden van EDMuseum De Wieger daagt je uit om schilderijen na te maken!

Museum De Wieger sluit aan bij het geweldige initiatief vanย Tussen kunst en quarantaine. Ze dagen je uit om thuis kunstwerken zo goed mogelijk na te maken! Klik hier om te zien over welke kunstwerken het gaat. Succes en vooral heel veel plezier!Wil jij een mooi initiatief met ons delen?
Laat het ons weten via onze sociale media kanalen.