Cultuur over de vloer: Lokale initiatieven

Ook in Deurne ontstaan er al veel initiatieven om elkaar, op wat voor manier dan ook, zoveel mogelijk te helpen.Deurne’s Got Talent gooit het roer om!

Deurne’s Got Talent gaat het in 2020 anders doen. Ze dagen jongeren uit om een film in te sturen. Of je nu zelf een film maakt, of jouw talent op film laat vastleggen, het mag allemaal. Check voor alle info de facebookpagina van Deurne’s Got Talent.Deurne Kleurt! Kleur jij mee?

We hebben een kleurwedstrijd opgezet met de onderstaande tekening. Wil jij meedoen met de wedstrijd? Klik hier om alle informatie te vinden over deze actie!


 

Dansplaats Danst Door: handenwasdans!

In deze tijd is het extra belangrijk om je handen goed te wassen, daarom heeft de Dansplaats een speciale handenwasdans gemaakt! Dans deze handenwasdans met het hele gezin, blijf lekker in beweging en je handen worden zeker schoon!Leef Deurne organiseert challenges!

Leef Deurne organiseert en deelt verschillende sportieve en culturele challenges via de onderstaande pagina. Superleuk om te doen!

Bekijk de challenges van Leef DeurneMuzikale aandacht voor bewoners De Nieuwenhof in Deurne

In de binnentuin van zorgcentrum De Nieuwenhof krijgen bewoners muzikale aandacht. Een prachtig initiatief!

Bekijk hier het beelden van EDMuseum De Wieger daagt je uit om schilderijen na te maken!

Museum De Wieger sluit aan bij het geweldige initiatief vanĀ Tussen kunst en quarantaine. Ze dagen je uit om thuis kunstwerken zo goed mogelijk na te maken! Klik hier om te zien over welke kunstwerken het gaat. Succes en vooral heel veel plezier!Wil jij een mooi initiatief met ons delen?
Laat het ons weten via onze sociale media kanalen.