Ontdek cabarettalent

Durf jij een gokje te wagen? Ontdek samen de nieuwste cabarettalenten.

Nederland barst van het cabarettalent, van stand-uppers tot kleinkunstenaars en wij hebben een perfecte theaterzaal om deze aanstormende talenten een kans te bieden om vlieguren te maken. In een intieme setting en onder het genot van een drankje kun jij vanaf nu ieder seizoen genieten van een aantal veelbelovende cabarettalenten. Kortom; een perfecte kans om een avondje te lachen met je familie, vrienden, voetbalteam, date, collega’s of buurvrouw.

Onze cabarettalenten van dit seizoen:

 

Glodi Lugungu – 26 september 2020

In 2018 won Glodi zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en de Volkskrant heeft Glodi uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020. Geniet van de hilarische verhalen en ontwapenende charme van deze Brabander. Check hem nu voordat het te laat is.

Marcel Harteveld – 27 november 2020

Cabaretier en zanger Marcel Harteveld is een groot en veelzijdig talent. Hij speelde zelfs al één van de hoofdrollen in Soldaat van Oranje – De Musical. Hij zal in zijn voorstelling verschillende wetenswaardigheden op je loslaten en kan relativeren tot je er bij neervalt. Wat je daaraan hebt? Kom erachter en ben erbij, want dit wil je niet missen.


Nog een goede reden nodig?

Lachen is gezond! Je leeft langer. Lachen is goed tegen stress. Lachen brengt mensen (op afstand) dicht bij elkaar en deze aanstormende cabarettalenten moet je gewoon NU gezien hebben, zodat jij over een paar jaar kunt zeggen dat je de nieuwe Theo Maassen, Peter Pannekoek of Ronald Goedemondt in Deurne hebt zien spelen.

Overtuigd?

Bestel dan nu je tickets voor een van deze voorstellingen en beleef samen een prachtig avondje uit.

Programma