Boven Water

Aanvang
20:00 uur

Friday Night Live – Boven Water

Boven Water is een dynamische Nederpopband uit Deurne met rake, zelfgeschreven nummers met een verhaal. De teksten zijn herkenbaar en puur en spelen met de wetten van de Nederlandse taal. De enthousiaste, creatieve muzikanten vormen de drijvende kracht van Boven Water en zorgen voor een uniek geluid. Het plezier op het podium is voelbaar voor het publiek en creƫert de juiste sfeer bij elk optreden. Dus kom aan boord en laat je meevoeren met de muziek van Boven Water!

Boven Water bestaat uit Leanne Brood (singer/songwriter, gitaar, toetsen), Frank van Grootel (gitaar, zang), Jan Vugts (toetsen), Michel Janssen (basgitaar) en Marianne Madou (drums).


Overige informatie

  • Friday Night Live vindt plaats op iedere vrijdagavond in augustus.
  • De optredens beginnen om 20:00 uur.
  • De avonden zijn buiten op het terras. Bij slecht weer is het binnen.
  • Gratis toegang.

Beats & Burgers

Je avondje uit starten met een burger van de grill? De burgers worden vers gegrild op the Black Bastard BBQ. Kom jij ook gezellig een burger pakken onder het genot van een drankje? Aansluitend kan je genieten van live muziek tijdens Friday Night Live.

Vanaf 2 augustus kun je elke vrijdagavond, vanaf 17:00 uur, genieten van Beats & Burgers. Reserveren kan via bijc@ccdeurne.nl.