On The Road Again

Aanvang
20:00 uur

Friday Night Live – On The Road Again

The life I love is making music with my friends…

Deze tekst uit het nummer ‘On The Road Again’ van Willie Nelson geeft precies aan wat wij doen. Lekker muziek maken met z’n vieren.

Willem Buiter (zang en gitaar), Henry van den Berkmortel (zang, gitaar, ukelele, accordeon, mondharmonica en sax) en Jan Verberne (drums) waren voorheen actief in o.a. The Gentlemens Agreeband. Theo Verberne speelde zijn baspartijen jarenlang met o.a. The Joy Riders en After Five. We zijn niet de jongsten meer, maar een ervaren kwartet dat een mooi repertoire garandeert.

Onze muziekkeuze loopt van Country tot stevige Rock, een breed scala dus, vooral van de sixties tot de nineties. Namen als Johnny Cash, Eagles, Willie Nelson, JJ Cale en Creedence zeggen veel over onze stijl. Maar ook Radiohead en de Cranberries staan vaak op de playlist. Goed voor een gezellige middag of avond met herkenbare muziek voor een breed publiek.


Overige informatie

  • Friday Night Live vindt plaats op iedere vrijdagavond in augustus.
  • De optredens beginnen om 20:00 uur.
  • De avonden zijn buiten op het terras. Bij slecht weer is het binnen.
  • Gratis toegang.

Beats & Burgers

Je avondje uit starten met een burger van de grill? De burgers worden vers gegrild op the Black Bastard BBQ. Kom jij ook gezellig een burger pakken onder het genot van een drankje? Aansluitend kan je genieten van live muziek tijdens Friday Night Live.

Vanaf 2 augustus kun je elke vrijdagavond, vanaf 17:00 uur, genieten van Beats & Burgers. Reserveren kan via bijc@ccdeurne.nl.