Collin Hoeve

Aanvang
20:00 uur

Friday Night Live – Collin Hoeve

Collin Hoeve verrast zijn publiek steevast met vrolijke uptempo liedjes, die hij ogenschijnlijk eenvoudig afwisselt met ontroerende ballads. Daarbij is hij in zijn performance ontwapenend openhartig en vertelt hij tussendoor de luchtige, aangrijpende en altijd treffende en vermakelijke verhalen achter zijn songs.


Je zou hem kunnen kennen van zijn deelname aan Holland’s Got Talent en The Voice Of Holland. Hij was ook te zien bij De Week Van Gelderland, waar hij ter plekke een lied maakte over de besproken onderwerpen van de uitzending. In 2014 vestigde hij het wereldrecord voor Songs Schrijven tijdens 3FM Serious Request. Hij schreef hiervoor 105 liedjes op maat binnen 24 uur.

Zijn muzikale helden zijn John Mayer, Jason Mraz en James Taylor en hier hoor je zeker invloeden van terug in de liedjes van Collin Hoeve. Deze singer-songwriter houdt er niet van om te veel binnen een stijl te werken, maar toch blijft het altijd een herkenbare Collin Hoeve song.


Overige informatie

  • Friday Night Live vindt plaats op iedere vrijdagavond in augustus.
  • De optredens beginnen om 20:00 uur.
  • De avonden zijn buiten op het terras. Bij slecht weer is het binnen.
  • Gratis toegang.

Beats & Burgers

Je avondje uit starten met een burger van de grill? De burgers worden vers gegrild op the Black Bastard BBQ. Kom jij ook gezellig een burger pakken onder het genot van een drankje? Aansluitend kan je genieten van live muziek tijdens Friday Night Live.

Vanaf 2 augustus kun je elke vrijdagavond, vanaf 17:00 uur, genieten van Beats & Burgers. Reserveren kan via bijc@ccdeurne.nl.