Melanie Ryan

Ticketprijs vanaf 17,55
Aanvang
20:30 uur

Melanie Ryan – What Would Dolly Do?

Fan van Dolly Parton en van het ontdekken van nieuwe muziek? Dan bent u bij deze show aan het juiste adres! What Would Dolly Do? is een inspirerende, muzikale theatershow waarin singer-songwriter Melanie Ryan u meeneemt op haar muzikale missie.

Geïnspireerd door haar grote idool Dolly Parton vertelt Melanie over haar muzikale reis als beginnende singer-songwriter, het ontdekken van haar eigen muzikale identiteit, haar studiereis naar Nashville en uiteraard veel anekdotes en verhalen over haar idool Dolly Parton. Kortom: een avond vol nieuwe songs en bekende covers in “Nashville style” die u niet wilt missen!


Deze voorstelling vindt plaats in de Martinetzaal. De Martinetzaal is de kleine zaal op verdieping 1. De ticketprijs is exclusief pauzedrankje.

Gezellig naborrelen?
Via de bestelomgeving heb je de mogelijkheid om een ‘na de voorstelling’ arrangement te reserveren. Één arrangement is voor twee personen en bestaat uit een borrelplank en een tafel in Gastrobar bijC. Dit arrangement is tot 5 werkdagen voorafgaand het evenement te bestellen.