Wallpaper

Aanvang
20:00 uur

Friday Night Live – Wallpaper

Waar de meeste muzikanten het een belediging vinden om als ‘muzikaal behangetje’ te fungeren, geldt dat niet voor het veelzijdige en ervaren trio “Wallpaper”. Lekkere easy covers voor gelegenheden waar de muziek een tandje zachter mag.

Op het repertoire staan klassiekers van o.a. Bill Withers, Simply red, Marvin Gaye, The Bee Gees, Crosby, Still Nash & Young, Paul Carrack, Otis Redding, John Mayer, Davis Bowie enz. Evergreens en Soul, in een kleine bezetting met akoestische gitaar, basgitaar, drums én uiteraard drie stemmen.

De mannen van “Wallpaper” hebben er veel plezier in om de nummers vocaal tot in de puntjes af te werken met als resultaat, heel mooie driestemmige zang. “Wallpaper” bestaat uit Toon van der Aa (gitaar/zang), Henk van Hemert (Basgitaar/backingvocals) en Hans Wilbers (Drums/zang).  Ze zijn alle drie al vele decennia actief in de Brabantse muziekscene, Onder andere in bands als: De Blitz, Green Apple, 2 Simple, Milestone & Friends, Take4, No Idea, Go4it, Recapture, Blue Monday en Cartouche.

“Wallpaper” brengt eerlijke muziek en is uitstekend op zijn plek als er achtergrondmuziek wordt gevraagd maar kan ook uit de voeten bij grotere optredens.


Overige informatie

  • Friday Night Live vindt plaats op iedere vrijdagavond in augustus.
  • De optredens beginnen om 20:00 uur.
  • De avonden zijn buiten op het terras. Bij slecht weer is het binnen.
  • Gratis toegang.

Beats & Burgers

Je avondje uit starten met een burger van de grill? De burgers worden vers gegrild op the Black Bastard BBQ. Kom jij ook gezellig een burger pakken onder het genot van een drankje? Aansluitend kan je genieten van live muziek tijdens Friday Night Live.

Vanaf 2 augustus kun je elke vrijdagavond, vanaf 17:00 uur, genieten van Beats & Burgers. Reserveren kan via bijc@ccdeurne.nl.